Fájnak a melleim. Szerintetek lehet valami bajom vagy csak izomláz?
Egy-két napja kezdtek fájni, és így főleg tapintásra érzékenyek, illetve most már eléggé fájnak tapogatásra.
Nem vagyok terhes (nem élek nemi életet), nem szedek gyógyszert, és nem volt a közeltmúltban semmi különösebb betegségem, balesetem.
A melleim főleg a külső oldalon és alul érzékenyek/fájnak, és külső ránézésre semmi bajuk.
Mindakettő kb ugyanúgy, ugyanott fáj/érzékeny.
Lehet ez nagyobb igénybevételtől? Az utóbbi másfél hétben elég sokat kellett bicikliznem, és azon gondolkoztam, hogy ez lehet-e attól izomláz vagy ilyesmi, mivel mindkét mell ugyanúgy érintett.
Melltartót ami ténylegesen tartja a mellem nem tudok hordani, mert túl kicsik hozzá a melleim, nincs értelme.
A mellben nincs izom,így izomlázad sem lehet.Valószínű,hogy a menstruációd fog megjönni és a mellfájdalom lesz az egyik velejárója.Nekem minden hónapban a menzet előtt pár nappal,megduzzad,fáj,érzékeny.Már az is fáj ha a póló hozzáér.
Egyébként kis mellűeknek nagyon jó szokott lenni a sport melltartó.
második vagyok..
" A menstruációs ciklus második felében a mell teltebb, feszesebb, mirigyesebb tapintatú, gyakran érzékenyebb is."
" A mellben kizárólag a bimbó körül vannak piciny izomrostocskák, ezek hidegben, érintésre, szoptatáskor stb. akarattól függetlenül összehúzódnak, és kiemelik a megkeményedő bimbót. Olyan izmok azonban, sajnos, nincsenek, amelyek meggátolhatnák a keblek megereszkedését. Tornával egyedül az emlő alatti izmok fejleszthetők. A bőr és a kötőszövetes szalagok megnyúlását egyedül melltartó viselésével lehet lassítani."
Az elfekvésben lehet valami, mert a hétvégén kempingeztünk, és bár polifómon aludtam, azért mégiscsak viszonylag kemény volt, és én meg csak hason tudok aludni.
Amúgy a melleim nem szoktak fájni ciklus során, meg úgy egyáltalán nem szoktak, amiért furcsállom is. Mert máskor is ugye kempingeztem már, és akkor nem fájtak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!