Miben tér el egy terhes nő menstruációs vére egy nem
várandósétól?
Figyelt kérdés
ugyan olyan a színe a halmazállapota egy terhes nő menstruációs vérének mint egy olyannak aki nem terhes? mi a különbség?
mégis honnan tudhatom hogy akkor most terhes vagyok-e vagy nem ha már másodjára is megjött ?
2012. febr. 14. 20:43
1/9 anonim válasza:
ha jól értem te arra gondolsz hogy a terhes nő is menstruál ugyan ugy 9 ónapig?
mert ha igen akkor meg kell kérdeznem hogy hány éves vagy?
mert a terhes nők nem menstruálnak hisz akkor van egy megtermekenyült petesejt amiböl fejlödik a kicsi.
2012. febr. 14. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
de ez tény hogy sok kismama terhesség alatt is menstruál
2012. febr. 14. 21:05
3/9 anonim válasza:
Azok a kismamák inkább a kivételek, akik erősítik a szabályt.
2012. febr. 14. 21:11
4/9 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet a gyógyszertárban, és/vagy menj el nőgyógyászhoz - ebből megtudod, hogy tehes vagy-e. Ne a "halmazállapotokra" hagyatkozz, ha bizonytalan vagy.
2012. febr. 14. 21:29
5/9 anonim válasza:
Én is jó pár anyukát ismerek akinek megvolt a.terhesség alatt is. Anyámnak is pl. Ő azt mondta nem tart olyan sokáig mint egy normál vérzés, és mennyiségileg is sokkal kevesebb. És barnásabb is.
2012. febr. 14. 21:34
6/9 anonim válasza:
Terhesség alatt NINCS menstruáció
KÖZTESVÉRZÉS viszont előfordulhat, főleg az első 3 hónapban
a köztesvérzést általában az okozza, hogy hormonálisan a test "emlékszik" arra, hogy menstruálnia kéne, és menstruációs tüneteket produkál, ami vérzéssel is járhat
a köztesvérzés ÁLTALÁBAN gyengébb, rövdebb ideg tart, mint egy normális menstruáció, de előfordulhat, hogy egészen olyan mint egy átlagos
szóval megéri inkább csinálni egy tesztet
2012. febr. 14. 22:27
7/9 anonim válasza:
A menstruációnak pont az a lényege, hogy a meg nem termékenyült petesejt is kijön a méhnyálkahártyával együtt.
2012. febr. 15. 07:08
8/9 anonim válasza:
Én menstruáltam 2hónapig. A terhességem első 2hónapjában. És mivel nem voltak rosszulléteim, igy nem is vettem észre csak az orvosi vizsgálaton. Viszont nem olyan volt azelőtt. Sokkal gyengébb.
2012. febr. 15. 10:10
9/9 anonim válasza:
A meg nem termékenyült petesejt felszívódik. A menstruációt már nem éri meg, hiszen összességében kb 3-4 napig életképes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!