Mit tehetnék a menstruációs görcsök csökkentésének érdekében?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy fájdalmaim vannak, az első naptól kezdve, az utolsóig. Esetleg valami ötlet, amivel csökkenthetem a fájdalmat? (Fájdalomcsillapítók kilőve!)2012. febr. 2. 21:06
1/15 anonim válasza:
Én borsmentalevél teát szoktam inni. Bár most elkezdtem a Premens nevű (gyógynövényes) tablettát szedni, kíváncsi leszek a hatására.
2/15 A kérdező kommentje:
És a tea használ is valamit?
2012. febr. 2. 21:10
3/15 anonim válasza:
Nekem semmi sem használt csak a fogamzásgátló.
4/15 anonim válasza:
Általában szokott. De ha nagyon fáj, akkor kénytelen vagyok Algoflex-M tablettát bevenni.
5/15 anonim válasza:
Melegvizes fürdő, melegítőpárna a hasadra, vagy derekadra. Lájtos torna. Fekvés.
6/15 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz, mert nem normális dolog a nagyon erős fájdalom, pláne nem az egész vérzés alatt.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
- Az Algoflex nekem semmit nem használ. :(
- A melegítést mindjárt megpróbálom, és igyekszem kipihenni.
- Igen, dokihoz szeretnék majd fordulni de majd csak miután elmúlt, meg még Anyukámat is rá kéne vennem hogy vigyen el. Nagyon tiltakozik ellene, meg egyébként én is félek egy kicsit..
2012. febr. 2. 21:22
8/15 anonim válasza:
Ligetszépe olaból napi 2x1 mokkáskanállal szedj egész hónapban. Nem fogsz annyira görcsölni. Nézz utánna a neten!
9/15 anonim válasza:
Nem kell anyukád a nőgyógyászhoz. Ha ő nem akar elmenni veled, elmész egyedül.
10/15 A kérdező kommentje:
De nem vagyok még 18 éves. Vagy ez nem baj?
2012. febr. 2. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!