Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon viszket és ég ott...

Nagyon viszket és ég ott lennt. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Ha jól emlékszem tegnap vettem észre, hogy eléggé ég és viszket a puncim, úgy nagyjából mindenhol.Muszáj vagyok oda nyúlni, mert másképp megőrülök, annyira viszket.Viszont ha megvakarom, fáj is.

Mitől?

2012. febr. 13. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Hüvelygomba.

Nyilvánis WC.

Canesten Combi ebben az állapotban még segít.

2012. febr. 13. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Most jut eszembe, ahogy írtad, múlt héten többször is voltam nyilvános wc-n(bevásárlóközpont és hasonlók)

Ó ne már, összeszedhettem valamit?:S:S:S Pedig mindig olyan óvatos vagyok olyan helyen!

2012. febr. 13. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hiába vagy óvatos, megfogod a kilincset, utána azzal a kézzel nyúlsz magadhoz, felfröccsenhet a víz amikor pisilsz, stb.
2012. febr. 13. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem szabad leülni az ülőkére. Előtte is kezet kell mosni és utána is. A kilincset mielőtt elvégzed a dolgod papírral kell megfogni.

2012. febr. 13. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
El kéne menned orvoshoz!
2012. febr. 14. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!