Lehet-e ez candida?
7 éve van hüvely körüli viszketésem. (néha úgy érzem belül is viszket) Már minden orvosnál jártam, és minden gyógyszert kipróbáltam. Amikor baktériumölőt kaptam, akkor rosszabb volt, amikor gombaölőt(diflucan) 2-3 napig jobb.
Lehet e ez candida?
Egyszer kimutatták a candidát, de a legutóbbi teszteken nem.
Tudom, hogy nagyon nehéz észrevenni.
Véresre vakarom ott, és nagyon száraz ott a bőr.
Testápolóktól még jobban viszket.
Menzesz előtt sokkal jobban viszket, és ha sok csokit eszek akkor is. Ez összefügg?
Valaki segítsen, mert nagyon szenvedek
Hát nem tudom. Az biztos, hogy a gomba cukorral táplálkozik, tehát ha sokat eszel, kedvez a szaporodásának, de nem úgy van, hogy megeszel egy tábla csokit, és akkor elkezd viszketni.
Kellene allergiavizsgálat (mosóporcsere, pamut fehérnemű, tisztasági betétek, illatos wc-papír stb. mellőzése, és használj babaszappant), illetve vércukorszintet kellene méretni.
Mi van a pároddal? Kezelték veled párhuzamosan?
Nincs óvszerallergiád? (Síkosító stb.)
Szedsz-e fog.gátlót? (Ha igen, azonnal abba kéne hagyni.)
tényleg el kéne menni dokihoz és ha nem segít, akkor menj másikhoz, addig kell cserélgetni az orvosokat, amíg valamelyik meg nem oldja a problémád, sajnos egyre kevesebb az elhivatott rendes doki, csak az számít nekik, hogy minél többször visszamész annál több pénzt hagysz ott...
Dr Boros Edina! Nagyon ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!