Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka hogy már...

Mi lehet az oka hogy már 2hete késik?

Figyelt kérdés
16éves vagyok és olyan 12éves voltam amikor először megjött.A terhesség teljesen kizárható mégis aggódok hogy mitől lehet.Sosem volt teljesen pontos de ennyit még sosem késett és már a szüleim is kezdenek kételkedni bennem.Mitől lehet?Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm
2009. jún. 2. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A sok stressztől, fogyástól vagy akár hosszabb utazástól is simán késhet ennyit. Ne aggódj az én havim is nagyon rendszeres és nagyon megijedtem amikor először 2 hetet késett (bár nekem akkor volt okom aggódni is, már éltem nemi életet).

Ne aggódj, szerintem semmi baj. Meg fog jönni. Most attól is késhet még pluszba, hogy a szüleid kételkedésétől is stresszelsz. Meg fog jönni, csak nyugodj meg :)

2009. jún. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!