Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2hete késik a menstruációm,...

2hete késik a menstruációm, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és két hete késik a menstruációm.. utoljára múlt hónap elején jött meg.. nagyon aggódom.. lehetséges hogy azért mert az utóbbi 2hónapban sokat fogytam? vagy mitől lehet? érdemes ezen rágódnom? és hogyha ténylegesen a fogyás miatt, akkor meddig fog még késni? ha nem stresszelek meg fog jönni? segítsetek, elvagyok kseredve:(
2009. aug. 18. 20:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és görcsöl a hasam már vagy 3-4 napja :S és 3 éve menstruálok
2009. aug. 18. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen biztosan a fogyástól van,nekem is ez volt a helyzet ne aggódj.illetve ez nem túl jó dolog de nem kell félni,semmi komoly :D
2009. aug. 18. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Szinte biztos vagyok benne, hogy a fogyás miatt lehetett, de ha nagyon nyugtalanít a dolog, akkor menj el anyukáddal vagy egy barátnőddel a nőgyógyászatra és ő majd megnyugtat. A menstruáció kimaradhat/késhet egy stresszesebb időszak miatt, vagy hirtelen változtatott életvitel miatt...

Szerintem nincs okod az aggodalomra, de ha következő hónapban sem jön meg, akkor feltétlenül menj orvoshoz!

22/L

2009. aug. 18. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok,addig fog késni amíg a szervezeted helyre nem áll.azért késik mert a testedben hiány lépett elő
2009. aug. 18. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam :) és nem tudod, hol birok erről olvasni? mármint arról, hogy a szervezet mikor szokik hozzá ahoz hogy nem eszek annyit mint előtte, mert ugyanis ettől fogytam, vagy csak akkor fog visszaállni rendesen a menstruációm, hogyha elkezdek ugyanúgy enni (csoki chips kóla cukros izék) mint a "diétám" előtt ?:S
2009. aug. 18. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem jó akkor sem, ha a fogyástól késik,mert akkor is a hormonháztartásod borul fel :(

szerintem menj el nődokihoz, ő jobban tud segíteni és igazán megnyugtató, ha ő mondja, hogy nincs baj :)

2009. aug. 18. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! a fogyástól is lehet és a stresztől is. Ne stresszeld magad ezzel nyugodj meg, megfog jönni.
2009. aug. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!