Nem jött meg a menzeszem, fél éve szültem császárral, mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Szülés után egy hónappal megjött, azóta rendszeres volt, gyógyszert szedtem, szoptattam ( 4 hónapig ), most is a szokásos szünetet tartottam a fogamzásgátló szedése alatt, de nem jött meg. Már két hete..... Volt valakinek ilyen?2012. febr. 7. 21:25
1/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert akár terhes is lehetsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Hűha, már mindenre gondoltam, kivéve erre! Holnap amúgy megyek, csak gondoltam előtte kérdezősködök itt... Hát, várnék még a kistesóval...... Meglátjuk. Köszönöm a választ!
2012. febr. 7. 21:49
3/7 anonim válasza:
Lehet más is, de ezze sokan nem gondolnak és császár után ezért kicsit problémásabb lehet. Inkább menj az orvoshoz, és akkor megtudod, hogy mi van.
Azért majd ird meg, hogy mit mondott, remélem, nem lesz bajod.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megírom!
2012. febr. 7. 22:28
5/7 anonim válasza:
A szoptatás alatt szedhető ún. minipill tabletták sajnos nem a legmegbízhatóbbak. Előfordulhat, hogy ismét terhes vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Remélem még nem vagyok terhes.. de ha mégis, nem okoz bajt a magzatnál, hogy csak fél év telt el a császár óta? Remélem.
2012. febr. 7. 22:56
7/7 anonim válasza:
nekem 7 hónap telt el császár után, mikor újra terhes lettem. de a szoptatás melletti tabletta is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!