Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elvihetem Nőgyógyászhoz?

Elvihetem Nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Én 19éves a hugom 13éves és nem tom, h elvihetem e Én orvoshoz vagy kell hozzá anyu is?
2012. febr. 7. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lesz a jövőben a kishúgod sorsa, de valószinüleg elkezdi szedni a fogamzásgátlót, felborul a hormon háztartása, és még sok minden egyébb is következhet... lásd pl.:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__25758..

Biztos, hogy "valamit" máshogy kellett volna csinálni, de talán még most sem késő!

2012. febr. 10. 07:49
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
a hugod egy RIBANC ezt fogadd el.én 14 vagyok és én sem vagyok egy szende ahogy egyik barátnom se,de képzeld még mind szuzek vagyunk, mert minket jol neveltek,am meg gondolkodj már ha most ilyen akkor késobb milyen lessz?
2012. febr. 10. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

azért ez egy kicsit erős! Teljesen igazad van abban, hogy ilyen korban finoman szólva nem "illik" még elveszteni a szüzességét, de azért a nem túl fényesnek igérkező jövőt még meg lehetne állitani. Illetve "normális" vágányra terelni...

Ha fogamzásgátlót kezd szedni, akkor bizony a fene tudja mivel jár majd mondjuk 30 éves korára, ha meg nem védekezik, akkor annak milyen következménye lesz?!!

kb 17-18 éves korában éri el a testi fejlettség teljességét kb, most képzeld el, hogy a fejlődésben lévő szervezetet milyen támadások érik addig...

2012. febr. 10. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
12. vagyok és lehet durva valaki szerint amit írtam,de igaz.
2012. febr. 10. 14:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, h honnan jött a gondolat, h gyógyzsert akarunk íratni, de ez eszünkbe sem jutott... -_-

aját magamnak sem íratnék, nem hogy neki... egyszerüen csak elvittem, h vizsgálják meg.

A Fiatal kishölgy aki szerint RIBANC...

Nem az volt a kérdésem,h szerintek Ribanc a hugom vagy sem..... Ha nem haragszol nem köszöm meg a hozzászólást te később leszel az de sokan már biztosan azt képzelik, h az vagy.. Sok sikert babám!

Am a kommeteket itt befejezheteitm mert már elvittek.

:)

2012. febr. 12. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
nem én kuratom magam,mert én még szuz vagyok ak mások miért tartanának ribancnak és miért lennék késobb az?
2012. febr. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!