Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan fogadjam el a melleimet?

Hogyan fogadjam el a melleimet?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 18:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Te mindenáron nyerni akarsz ebben a beszélgetésben, pedig épp elég lenne, ha a véleményedet mondanád el.

Kérlek ne minősítgess meg általánosíts már a férfiak szavahihetőségéről.

És az is tény, hogy a férfiak döntő többségének tetszik az AA-nál nagyobb mell. Erre bizonyítékom is van ha tudni akarod, mégpedig hogy csak az ember nőstényeinek emlője duzzadt a terhességen-szoptatáson kívül is, mivel a fenékre, a nemzőképességre emlékeztette őseinket. (lásd Csányi Vilmos etológusprof)

És légyszíves ne gyere már az én preferenciáimmal, mert rég nem arról beszélek, hogy nekem ki tetszik.

De én ettől függetlenül nem tagadom, hogy kis mellekkel is lehet sikereket elérni a férfiaknál és az ágyban, boldogan élni és meghalni. Vannak, akik meg a másik férfi segge lyukát kívánják meg, hoppá :) Szóval sokan sokfélék vagyunk, de tagadhatatlan, hogy a nagy cici vonzó a többség számára.

Csak nyugodtan, kisasszony :)

2012. febr. 24. 14:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Én első körben elmondtam a véleményemet, te meg jöttél azzal, hogy az nem úgy van! Akkor miről is beszélünk? Ki akar nyerni? Te előbb fejtetted ki a véleményed, mint én. Én abba nem kötöttem bele. Ellenben te rögtön lehurrogtál engem. Most meg még ki is akarsz oktatni. No comment.
2012. febr. 24. 14:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja.
2012. febr. 24. 18:13
 24/24 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ Istenem...:D

Azért köszönöm a válaszokat. Az egyikőtök válasza azért volt jó mert azt írta még nőhet, a másikótoké meg azért, mert ráébresztett, hogy 1.) Ha nem nő meg, akkor meg vagy plasztikázom, amit nem akarok. Semmiképp.; vagy szenvedek; vagy elfogadom. És ebből a harmadik a legvonzóbb ötlet. 2.) Bár nem jellemző, hogy érdekelném a fiúkat(...) és nem tudom mi lesz később, de inkább legyen kis mellem, és azért érdeklődjön felém kevesebb férfi (azért egy jó lenne, aki számomra is...áá mindegy), mint hogy valaki csak azért keresse a társaságom, mert a nagyobb mell jobb sikereket ér el az ágyban.

Ezzel a problémám ugyan nem teljesen oldódott meg, de valamit mérséklődött:/

(A biztató válaszokat külön köszönöm.)

2012. febr. 26. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!