Mert az aközben sem érdekelne senkit, ha magukévá tennének, de látom nem érted, miről beszélek :D
Különben meg a lótúrót nem éreznéd jobban magad, ezt csak magadnak ideologizáltad meg, amivel egyébként semmi baj nincs. Addig az emberek kis részének tetszettél, utána meg a többségüknek, és az ezzel járó kedvességek, előnyök, hatalom- és szépségérzet is elvakítana természetesen, mert ilyenek vagyunk emberek, hiúk és gyarlók. :)
Oké, mindenki magából indul ki. Ezzel az enyhén felszínes véleményeddel vmit megtudhattunk rólad. :)
Ha ismernél, tudnád, h soha a büdös életben nem akartam nagy melleket. :D Soha nem jutott eszembe az, h jajj nekem kicsik a melleim. De azt már észrevettem, amikor B kosaras melltartó kellett. És kifejezetten rosszul érintett. Egyszerűen nem érzem jól magam nagyobb mellekkel. Hihetetlen? Pedig igaz! Hozzáteszem, anyámnak is ugyanilyen kis melle volt. Én ezt láttam, nekem ez volt a természetes. Mindig is idegenkedtem a nagy mellektől. Még amikor női karaktert rajzolok, annak is automatikusan kis melleket rajzolok! Ha nagyobbat akarok, arra külön oda kell figyelnem. XD
És mennyi pasitól hallottam már azt, h nem szeretik a nagy melleket! (Még én is meglepődtem rajta.) És nem mindig velem beszélgettek erről, hanem csak hallottam, ahogy másnak ecsetelik. Akkor ők hazudtak, vagy hülyék, vagy nem pasik? :D
Nem jó ennyire általánosítani, ahogyan te teszed. Tudod, különböző embereknek különböző preferenciáik vannak. Ma mindenhonnan azt hallani, h a nagy mell a jó, a vonzó. Ezért mindenki rohan megnagyobbíttatni komoly pénzekért azt is, ami amúgy nem kicsi. Ebben nagyon ott van az üzlet!
Ehhez képest volt két olyan osztálytársam anno, akiknek akkora mellük volt, h létezni alig bírtak tőle. Mégsem jöttek be a srácoknak (idősebbeknek sem), önbizalmuk sem volt és utálták a melleiket. Akkor ők hülyék voltak? Esetleg a kivételek, akik erősítik a szabályt? :D
Nem ámítsuk egymást! A testi adottságok csak akkor jók vmire, ha ki tudja használni az illető, aki rendelkezik velük. A nagy mellméret, ha vki nem szereti és nem bír vele létezni, az bizony ront az összhatásán. Ahogyan a kis mell pedig nem ront az összhatáson, ha azzal érzi jól magát vki.
Ha meg egy pasi csak a mell alapján választ, hát az az ő dolga. :D Tapasztalatom szerint a nagy többség viszont azt a nőt választja, akinek erotikusabb a kisugárzása - függetlenül a mellméretétől. Ha meg két nőnél azonos ez a kisugárzás, akkor tényleg múlhat azon, h a pasi a nagy vagy a kis melleket részesíti-e előnyben.
Nem olyan nehéz megbirkózni a gondolattal.
Kiforgatod, amit írtam, ez a baj.
Nem azt mondtam, hogy nekem a mellméret a döntő. Ó, nem.
Azt mondtam, hogy ugyanolyan feltételek mellett a nagyobb mell mindig vonzóbb lesz, mint a kicsi.
És ezt te is elismered az utolsó sorodban. :)
Nézd, neked sincs statisztikád erről, meg nekem sem. Te nem tudsz elszakadni a saját ízlésedtől én pedig nem tudom semmisnek venni a tapasztalataimat. Felesleges erőlködés. :D
Kis mellel könnyű és kényelmes az élet, ezt tudom, mert tapasztalom. A pasik meg a jó nőket szeretik, ami pedig mindenkinek mást jelent (ezt is tapasztaltam :)).
Kedves kérdező, te meg inkább legyél sportos és egészséges ahelyett, hogy a mellméreted miatt kevesebbnek éreznéd magad. :)
Nézd bennem tényleg semmi rossz érzés nincs irántad, hiszen nem arról akarlak meggyőzni, hogy milyen szar neked kis mellel és lerombolni az önképedet - gondolom így sem volt könnyű menet eljutni idáig, bár elég sok olyan nőt ismerek, aki idegenek előtt védi a kis mellecskéit, aztán barátnőknek & pasiknak meg bőg róla, de nem akarok sztereotípiákat rád húzni.
Amit mondok az két dolog, első, hogy én még sohasem találkoztam olyan férfival, akinek egy AA-s mell lett volna a favorit, ellenben tömegével láttam már olyat, hogy a nagy mellekért cserébe nem zavarta őket, ha a nő pufi (engem nagyon zavar). A második megállapításom nem az, hogy kismellű nő nem lehet vonzó vagy tüzes az ágyban (vö: "mennyire tudja használni"), hanem az, hogy ugyanolyan feltételek mellett a nagyobb mell mindig vonzóbb lesz a férfiak min. 99%-ának.
Egy erős B-s mell egy apró termetű nőn már lehet megkapó, de egy AA-s lánnyal? Akkor már lehetne egy szőrtelen fiúval is, nem?
Hjajjj, te nagyon nem látsz ki a saját preferenciád függönye mögül. Hiszen az sem jött le neked (pedig le is írtam), hogy én egyszerűen és könnyen jutottam el idáig, hiszen ez volt számomra a természetes. Hányféleképpen mondjam még el, hogy ezt láttam, ezt szoktam meg? Hogy a fenébe zavart volna?!
A férfiak meg egymás között nagyon gyakran mondanak nagyot, mert túl kell tenniük egymáson. Ha valakinek a kicsi mell jön be, még az is simán letagadja, hiszen akkor minimum furcsának nézik, ha nem egyenesen kiröhögik. A saját farokméretükről nem is beszélve. :D Az is mindig nagyobb és vastagabb, mint aztán a valóságban. Ennyit a férfiak szavahihetőségéről. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!