Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7 hetes terhes vagyok, milyen...

7 hetes terhes vagyok, milyen módszeretek van hányinger ellen?

Figyelt kérdés
Amint írtam fent 7 hetes terhes vagyok, már az elején voltak gyenge émelygéseim, amik azt hittem már elmultak. Kb. egy hete azonan olyan szinten hányingerem van, hogy az égvilágon semmit nem bírok megenni csak pucér kenyeret, semmi nem használ, se a csipegetés, se a kismamaoldalon olvasott praktikák. Bárminek megérzem a szagát iszonyúan rosszul vagyok.Eleinte csak a hússal voltam így, már a boltba se bírok bemenni mikor a sajtos kiflik kisültek, szalámi hús részleg felé se megyek. Van valakinek ötlete mit tehetnék? Nagyon kellemetlen, és nem ehetek egész nap pucér kenyeret meg befőttöt.:(
2012. febr. 6. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Együttérzek, én 8 hetesen vagyok ugyanígy. A kislányommal is ennyire rosszul voltam. Nincs praktika, nyugodtan egyél csak kenyeret meg befőttet, semmi baj nem lesz belőle, ha pár hétig akár nem megy le más. Erőltetni tilos az evést, mert rosszabb lesz sokkal. Nem nagy vigasz, de a dokim azt mondta, hogy a hányinger jó jel, ép terhességre utal. A lányomnál a 13. hétre teljesen elmúlt, jó eséllyel Neked is el fog a 12. hét körül - és remélem nekem is... Kitartás!
2012. febr. 6. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:

kólát próbáltad már?nekem sokszor segített.

Meg,ez mondjuk lehet csak nálam működött,mert alapból is nagyon szeretem a kínai csípős-savanyú leves,nekem ez helyrehozta a gyomrom,bármilyen érdekes.(de ha nem szereted,sztem ezzel ne próbálkozz:D)

2012. febr. 6. 10:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Huha nem valami biztató. :S
2012. febr. 6. 14:12
 4/8 Lárifári válasza:
Nekem a védőnők mindig a Magne B6-ot ajánlgatták. Ez állítólag jó a kimerültség miatt fellépő stresszre is (utazásnál a hányinger meg a fáradtság karöltve jár). Nekem érdekes mód az egyszerű B6 vitamin tabletta jött be! Szinte mindig elmúlt tőle az émelygés. A szagokat meg kerüld, amennyire csak lehet! ;) (Nekem mindháromnál 13-14 hétig elhúzódott, azt mondták a rokonok babonából, hogy azért van ez, mert lányt hordok a szívem alatt, a középső azonban kisfiú lett!)
2012. febr. 7. 13:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Szedem a magneb6ot, de nem érzem hogy lenne bármilyen hatása.
2012. febr. 8. 10:56
 6/8 Minii Vikii ***** válasza:

Tessék, hátha segít ez az oldal: [link]

Amúgy gratulálok! :)

15L

2012. febr. 9. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a linket előző válaszoló, de sajnos nem tudtam megnyitni.Köszönöm a gratulációkat
2012. febr. 10. 07:42
 8/8 A kérdező kommentje:
valamelyest csökkent a hányinger, már kicsit jobb
2012. márc. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!