Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szexuális problémáim lennének?...

Szexuális problémáim lennének? Több mint másfél éve élek nemi életet a barátommal, és még mindig fáj a behatolás!

Figyelt kérdés

Gombám volt egy ideig(nem tudom ez mennyire lehet visszatérő probléma)ez bezavarhat a szexben?

Már kábé fél éve nagyon nehéz elérnem az orgázmust is,ha magamnak csinálom akkor is! És kb. 2 hónapja enyhén fáj ha szex közben elmegyek! Ez utalhat betegségre? Tudom hogy orvoshoz kell fordulnom vele és megyek is a héten, itt csak vélemények érdekelnének!Esetleg lehet köze az önértékelési gondjaimnak a rossz szexhez?

22/l köszönöm

2009. jún. 1. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább lelki és nem szervi eredetű oka lehet a gondodnak, de hogy mi lenne a megoldás, azt nem tudom. a doktor majd megvizsgál és ha kizárható a betegség, akkor talán egy szexuálpszichológus?
2009. jún. 1. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, persze! A hangulat nagyban befolyásolja az együttlét és az orgazmus milyenségét. Nálam is így szokott lenni stresszes időszakban, olyankor bármit csinál a párom, nem jutok el a csúcsig.. de így van akkoris, ha fáradt vagyok, hiába kívánom a szexet. Ha te is inkább lelkis, befelé forduló alkat vagy, biztos emiatt megy így nálad, de azért majd a doki kizár minden szervi bajt, utána nem ártana egy lelki szaki is:)
2009. jún. 1. 18:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát mostanában lettem ennyire visszahúzódó...az anyámon,tesómon,és a barátomon kívül nem igazán beszélek emberekkel,eléggé egyedül érzem magam,de nem is élvezem ha néha valamelyik csoporttársam kezdeményez beszélgetést! Van olyan hogy testi betegség képződik lelkiből?
2009. jún. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!