Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első menstruáció?

Első menstruáció?

Figyelt kérdés
Most menstruáltam két napja először, és azt szeretném tudni, hogy van- e aki el tudna látni pár hasznos tippel/tanáccsal, mert még nem tudom mi hogy működik és mi miként kell csinálnom, aki tud valamit írjon, előre is köszönöm...:))
2012. febr. 5. 21:21
 1/7 anonim válasza:
95%
legjobban barátnőkkel tudnál erről beszélni vagy anyukáddal.5-7 napig tart.előtte valakinek fáj a cicije és ingerlékenyebb,szomorúbb.az első napokban a legerősebb,utána gyengül, valakinek nagyon fáj a hasa az első pár napban,arra vannak gyógyszerek.amíg szűz vagy betétet jobb használni,ezt 2 óránként cseréld,attól függ h mennyire erős,ezt majd fogod látni.ha már nem vagy szűz használhatsz tampont is,az sokkal kényelmeseb sztem.az első pár alkalommal amíg meg nem ismered magad gyakran ellenőrizd,ciki ha átázol és nem veszed észre.amúgy nem nagy wasistdas,csak az elején ilyesztő.némelyik tesitanár megengedi h ilyenkor ne tornázz.nekem személyes tapasztalat h a gyógyszert még azelőtt kellett bevennem h elkezdett fájni mert utána már nem hatott.
2012. febr. 5. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
igazság szetint nekem egyálzalán nem fájt/fáj a hsam, ez normális?
2012. febr. 5. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, ha nem fájt a hasad. Nem mindenkit visel meg. Valakinek meg sem kottyan. Ezért tartom én nagy baromságnak, ha a már menstruáló lányok ijesztgetik azokat, akik még nem menstruálnak. Örökre úgysem lehet megúszni, és tök felesleges azzal elrontani az életed, hogy a menstruáció miatt idegeskedsz.
2012. febr. 6. 06:38
 4/7 anonim válasza:
74%
Nekem amikor először megjött akkor a 2. napján eléggé fájt a hasam és akkor szinte minden olyan dolgon ami egy kicsit is bántó volt majdnem elbőgtem magam. Annyit tudok tanácsolni, hogy ne tornázz sokat(hasizom erősítőket) de amúgy szerintem nem olyan vészes :)))
2012. febr. 6. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
egy héten 2szer rendszeresen tornázom szerzornac talaj gerenda ugrás...spárga bógni... az gond?
2012. febr. 6. 21:29
 6/7 anonim válasza:
Az nem gond. Csak a hasizom erősítőkkel vigyázz!(egyszer edzésen hasizom erősítőt kellett csinálni és pont megvolt utána iszonytasosan görcsölt a hasam)
2012. febr. 7. 13:24
 7/7 anonim válasza:
Én is járok szertornára, és ilyenkor inkább nem megyek. Van az a kellemetlen érzés amikor kijön. Na azért hagyom ki! Ha te eltudod viselni nyugodtan tornázz hasadat ne erőltesd! Ha megjön én inkább otthon fekszem és várom hogy elmúljon.
2012. ápr. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!