Mennyi idő a normális menzeszeszek között az idő?
Figyelt kérdés
Mennyi idő a normális menzeszeszek között az idő?Nekem most 33 nap telt el,eddig,mikor vegyek tesztet?Elég ideges vagyok mostanában,és állítólag az idő is beleszólhat...Volt már,hogy 35 napra jött meg,honnan kell számolni?Mikor elmúlt az előző?Nem vagyok már gyerek csak megerősítést várok,egyenlőre nem szeretnék még egy babát...És a férjem vigyázott,ahogy mindig...2012. febr. 5. 11:16
1/1 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem kicsit furcsa, hogy már férjed van, de nem vagy tisztában azzal, hogy hogyan számoljuk a ciklust.
A menzesz első napjától a következő vérzés napjáig.
A ciklus normális ideje 25-35 nap, de a 21 vagy a 38 nap is lehet normális, ha az orvos azt mondja, hogy minden rendben.
Neked kellene ismerned a saját ciklusodat...
Pl. ha vkinek 21 napos, akkor 33 napnál már igencsak illene tesztelni. Ha neked 35 napos, akkor mit akarsz a 33. napon?
Egyébként ha a "férjem vigyázott" azt jelenti, hogy megszakításos módszerrel szexeltetek, akkor ha most nem is, előbb-utóbb baba lesz belőle.
Ha nem akarsz még gyereket, miért nem védekezel tisztességesen? Miért a legmegbízhatatlanabb módszert választod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!