Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász élvezi, ha egy...

A nőgyógyász élvezi, ha egy nőhöz hozzá ér? Nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran szoktatok orvoshoz menni?
2009. jún. 1. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját orvosomból indulok ki. Nálunk úgy zajlik egy vizsgálat, hogy közli "ugorjak ki a bugyimból". Utána felpattanok az asztalra, nem nézegeti hosszasan a nemiszervem, jó erősen megtapogat, közben ráncolja a szemöldökét és elnéz jóval a fejem fölött. Közben mondja hogy mit érez (ha érez valamit, pl. cisztát). Ez lezajlik 1 perc alatt, utána mondja hogy öltözhetek, én elmegyek mellette bugyi nélkül ő pedig leül és diktálja az asszisztensnek a dolgokat. Ezzel csak azt akartam mondani: nem nézeget, nem taperol feleslegesen, nem tesz semmi félreérthető mozulatot, még vizsgálat után sem nézi meg a popómat. Ebből arra következtetek, hogy egyáltalán nem nőként, hanem munkaeszközként tekint rám, egyáltalán nem hatja meg, ha meg kel vizsgálnia.

Egyébként én egy évben többször is megyek, mert vannak visszatérő gondjaim (főleg ciszta)...

Amúgy én is nőgyógyásznak készülök (gyerek nőgyógyásznak), és nem azért, mert minden vágyam, hogy puncikat nézhessek (még valaki kitalálja, hogy lezbi vagyok vagy pedofil :) ), hanem azért, mert gyerekkorom óta az az álmom, hogy orvos legyek. És azért pont gyereknőgyógyász, mert tudom milyen érzés először nőgyógyászhoz menni főleg kicsinek, és úgy érzem, el tudnám mulasztani bennük ezt az érzést, tudnék nekik segíteni abban, hogy ezt is csak egy sima vizsgálatként fogják fel. (Hozzátartozik persze az is, hogy így is rengeteg mindent tudok a női test működéséről és bizonyos problémákról, szívesen foglalkozom ilyenekkel dolgokkal)

2009. jún. 1. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig sztk-ba jártam, de ott sem az orvossal volt gondom soha. Inkább az ott ülő kis aszisztensekkel, akik ha valami bajom volt amivel visszajártam, úgy néztek rám mint valami undorító teremtményre. Kérdem én, aki egészségügyben dolgozik, annak nem az a dolga, hogy a másikat segítse? És a másik, hogy nem éreztem úgy, hogy foglalkoznának a problémámmal. Magyarán az orvos is leszarta hogy vajon rendbe jövök-e, csak az volt a lényeg, hogy letudja az egészet és jöjjön a következő beteg. Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább járok magánrendelésre. Azóta találtam egy igen szimpatkus orvost. Mindig nagyon segítőkész és a vizsgálat nálunk is kb 2-3 perc, nem több. Emellett viszont valóban érdeklődik a hogylétem iránt, sőt, mindenről naplót vezet. Amikor pedig visszamegyek, akkor teljesen képben van.
2009. jún. 1. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy nogyogyàsz soha nem noként néz a nore,hanem betegnek, pàciensnek tekinti, ugyanugy, mint egy sebész, belgyogyàsz, stb.. Az a vàlaszolo, aki azt irta, hogy furcsàn simogatta a mellét a doki vagy ilyesmi, hàt, szegény kifogott egy perverzet..:D A vizsgàlat egyàltalàn nem kellemetlen ( na jo, egy kicsit), a fogorvostol pl jobban félek.

Amit viszont nagyon kedves gesztusnak tartok, ha pl a doki veled egyutt orul, ha kiderul h terhes vagy ( nàlam a 6. heti uh-n hallgattuk a szivverését a picimnek,elkezdtem sirni mint az albàn szamàr, a doki meg atyàskodoan elkezdte simogatni a fejem , és azt mondta: " Na làtja, emiatt szeretem ezt a munkàt:)")

Szerencsére " civilben" is marharendes urge, itt lakik a szomszéd utcàban, àllandoan rànkdudàl ha bébikével megyunk sétàlni, ha osszefutunk, megkérdezi hogy van a férjem, a gyerek, sot, a konzultàcok alkalmàval nyomtatgatja ki szorgosan a jazzkoncertek plakàtjait ( egy jazzklub elnoke is), a vizsgàlat utàn pedig kibeszéljuk az elozo koncertet, mennyire volt jo vagy rossz.

Itt, ahol élek, szerencsére nincsenek asszisztensek, otthon én is gyuloltem, hogy a dokin kivul még Ilike, Marika meg ki tudja még ki hallgatja éppen hàny napja menstruàlok..

2009. jún. 1. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem őket nem érdekli!ez a munkája és kész!én évente eljárok rákszürésre,az a kb.3 perc megéri h tudjam h nincs semmi bajom:)és megnyugodjak!
2009. jún. 3. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdekli őket...Lehet hogy azért néznek furán,mert hosszú a napjuk, fáradtak stb...:)
2009. jún. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!