A nőgyógyász élvezi, ha egy nőhöz hozzá ér? Nagyon kellemetlen?
A nőgyógyász nem élvezi, ha nőhöz ér vizsgálat közben, mert az neki munka. (Az más dolog, hogy a barátnőjét, feleségét ugyanúgy kívánja, és kényezteti.) Olyan, mintha a kezedet vizsgálná, vagy a torkodat. Ő nem mint nőre, hanem mint betegre tekint rád. És különben is a páciensek jelentős hányada az idősebb korosztályból van, vagy éppen nem gyakran mosdó hölgyemény.
Én nekem sajnos elég gyakran kell járnom, visszatérő problémák miatt. A helyzet elsőre eléggé kellemetlen az ember számára, de szerintem idővel hozzá lehet szokni. A vizsgálat nem fáj, bár nem is kellemes. Ha el tudsz lazulni, nem is nagyon érzed. Ha probléma van, jobb orvoshoz fordulni, és nem megvárni, amíg még nagyobb lesz a baj. Ha bármi kérdésed van, írhatsz privátot is.
Egy nőgyógyász annyi nőt lát munkája során, hogy aki betéved a rendelőjébe az olyan szinten teljesen hidegen hagyja. Először lehet kellemetlen, illetve inkább úgy mondanám hogy szokatlan egy vizsgálat, de ehhez is hozzá lehet szokni.
Személy szerint nem járok valami gyakran, de megfordultam már párszor nőgyógyásznál.
Nem élvezi, ez a munkája. A figyelmesebb orvosok általában beszéltetnek, beszélgetnek veled vizsgálat közben, így nem arra koncentrálsz, hogy mit csinál éppen. Az a legkellemetlenebb benne, hogy le kell vetkőznöd egy idegen férfinak. De többnyire azt is csak alul. Én évente megyek rákszűrésre, és 3 havonta gyógyszert felíratni, de akkor nem szokott megvizsgálni.
De egyébként még mindig inkább egy férfi nőgyógyász, mint egy nő. A terhességem alatt enyhén bizarr volt, mikor egy női nőgyógyász csinált hüvelyi ultrahangot.
Bocs, de erről egy vicc jutott eszembe, amit tegnap olvastam a neten:
"A nőgyógyász börtönbe megy gyilkosság miatt. Kérdi az újdonsült cellatársa, hogy miért került ide.
Az orvos elkezd mesélni:
- Hát az úgy volt, hogy hosszított rendelést kellet levezényelnem a kórházban reggel 8-tól délután 5-ig. Kemény nap volt, 39 vizsgálat, 4 szülés, és 7 terhességmegszakítás. Műszak után lóhalálában vágtattam a magánrendelőmbe, elvégezni a privát munkát. Este 8-ig volt 13 vizsgálatom és 2 terhességmegszakításom. Közben telefonált az ügyeletes kollégám, hogy sürgős dolga akadt éjjel, nem tudnám-e elvállalni helyette az éjszakai ügyeletet. Persze elvállaltam, rohantam vissza a kórházba. Volt 9 szülés, ebből kettő ikerszülés. Reggel 8-tól újra rendeltem bent, 27 vizsgálat, 3 terhességmegszakítás és 4 szülés volt az aznapi mérleg. Délután 4-kor indultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm a parkban egy padra pihenni. Erre odajön hozzám egy k.rva, és azt mondja:
- Szia szépfiú, egy ötszázasért megmutatom a pinámat!
Te mit csináltál volna?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!