Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális, ha ilyen a...

Az normális, ha ilyen a menstruációm?

Figyelt kérdés

Majdnem 6 éve menstruálok. Nagyon nehezen állt be rendszeresre, illetve ha már azt hittem, hogy végre rendszeres, akkor tuti késett 2 hetet vagy előbb jött meg. De az elmúlt 1 évben nagyjából rendben volt minden. 32-35 napra jött meg mindig, tehát végre rendszeressé vált jobban. Általában 5-6 napig tartott, amiből az 1-2. volt nagyon erős, a 3. nap még erős, és a 4-5-en még volt ugyan, de már csak kevés és a 6. napra múlt el, vagy max 7 napra.

Most egy olyan 4-5 hónapja azonban lerövidült, csak az 1. napon jön sok, a 2.-on még van, a 3.-on már alig, és a 4.-re elmúlik. Az utolsó mensim 40 napra jött meg. Illetve eddig rendes 'vérszíne' volt, ilyen sötét, vagy nem olyan sötét vörös. Most inkább ilyen világospiros, rózsaszínes, vagy épp az ellentéte, nagyon sötét barnás. És ilyen fura, mintha nyákos lenne. Egyébként semmi más rendelleneset nem éreztem, talán kicsit több lett a fehérfolyásom, de ennyi. Mitől lehet ez? :S Eléggé félek. Mindenképpen megyek orvoshoz, de kicsit megnyugtatna, ha azt mondanátok, hogy ez nem abnormális. Amúgy szűz vagyok.

Köszi előre is! :)

18/L

2012. febr. 5. 11:12
 1/1 anonim válasza:
Lehetséges, hogy vashiányos vagy. De ki tudja? Nekem sem volt rendben a dolog, vetettem vért és kiderült, hogy fele a vasam a normálisnak. Én gyerekorvoshoz vagy háziorvoshoz fordulnék, adna vérvétel beutalót, megnézik a dolgokat és megnyugodhatsz. A fehér folyás minden nőnek normális. Hormonálisan pedig változol folyamatosan, lehet csak attól van, nyugi nem hiszem hogy baj lesz. De a nőgyógyász is ajánlott:)
2012. febr. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!