Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ilyen korban, hogy...

Normális ilyen korban, hogy nem jött meg több mint fél éve a menstruációm?

Figyelt kérdés
Szóval legelőször Agusztus elején jött meg, 2 napig (de inkább 2 és fél) volt. Azóta pedig nem jött meg... 14/Lvagyok, és nem tudom eldönteni, hogy normális hogy ennyi időt kihagy az első után, vagy valami nincs rendben?
2012. jan. 22. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban gyakori, hogy nem jön meg minden hónapban, de fél év kimaradással jobb ha elmész nődokihoz. Ez nem jelenti azt, hogy komoly probléma van a háttérben, csak jobb ha előbb rendeződik, mint évekig bizonytalanságban lenni. Még egyszer hangsúlyozom, ez igen gyakori ilyen fiatalon, 15-16 éves korig nem rendellenes.
2012. jan. 22. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem neked még egyáltalán nem jött meg akkor se, csak valami általános vérzés, ne ijedj meg, de hogyha biztos az volt akkor keress fel egy nőgyógyászt, de lehet hogy tényleg nincs semmi baj neaggódj :D
2012. jan. 22. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is jobb, ha ennyi idő után már orvoshoz mész.
2012. jan. 22. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen mondta már más is, hogy érdemes lenne, orvoshoz menni, de anyu is azt mondta hogy ez még lehet természetes is! Szerintem az már menstruáció volt,mert előtte nem véreztem ott, és akkor elég sok is volt. Fejlett vagyok, van cicim, és szőrős is vagyok : D Szóval az már 100% hogy az lehetett :) Hát akkor lehet tényleg orvoshoz kéne mennünk..:/
2012. jan. 22. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg a doki a legjobb megoldás.
2012. jan. 22. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ha februárig nem jön meg akkor az lesz bár már görcsölget a hasam nagyon, lehet jelzi hogy lassan megjön másodszor... /: De ha nem, akkor doki
2012. jan. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!