Mekkora kedélyromlás normális menstruáció alatt? Hogy viselitek a 'hisztiket'?
Figyelt kérdés
Pár nappal azelőtt, hogy megjönne szörnyen hisztis leszek. Normális esetben nagyon nyugodt ember vagyok, kerülöm a konfliktudokat, de ilyenkor sötéten látok mindent. Beképzelem, hogy a barátom-akiben igazából megbízok- megcsal és a szakításon gondolkozok, szüleim jobb, ha nem is érnek hozzám, nincs kedvem semmihez stb...
Ez azóta figyelhető meg, amióta elvesztettem a szüzességem. És azóta kezdtem el görcsölni és jóval erősebb lett a vérzés is...
Szóval mit tehetnék, hogy nekem is és a környezetemnek is elviselhetőbb legyen ez a pár nap? nőgyógyász tud felírni vmit?
2009. máj. 31. 23:04
1/4 anonim válasza:
Nekem is általában sötétebb gondolataim vannak mielőtt megjön, de aztán eszembe jut, hogy mi az oka, és helyreáll bennem a világ. Mondjuk én hisztizni nem szoktam, mert tudom, hogy a hangulatváltozás miatt gondolok hülyeségeket, és ezért nem tulajdonítok jelentőséget sem az aktuális gondolataimnak, sem az érzéseimnek. Próbáld meg a többiek és a magad érdekében kissé kontrollálni a viselkedésed, hidd el, nem olyan ördöngős dolog az!
2/4 A kérdező kommentje:
igyekszem, de gyakran nem sikerül. Az nem elég, ha felismerem az okát. Ha foggátlót szednék nem segítene?
2009. máj. 31. 23:25
3/4 Tóth Laura válasza:
Nekem nagyon sokáig ez volt a problémám.Olyankor mindig rossz kedvem volt,bunkóztam a barátommal.1hétig nem szólt ilyenkor hozzám.Sötétnek láttam a világot meg mindent.aztán rájöttem h. mitől van és megpróbáltam túl tenni magam rajta.Ami dolog miatt szóltam volna a barátomnak,megpróbáltam nem tenni,mert általában ilyenkor veszekedések voltak.És szépen,idővel el múlt.Most már nincs ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!