Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez menstruáció?

Ez menstruáció?

Figyelt kérdés

Ez most menstruáció?

Már 2 éve van fehérfolyásom és már a mellemis kezdet nőni, amellett már szőrösödni s keztedm. eg hónpja kb egyhétig sok barna folyás jött ebben a hónapban szintén 5 napja van. ez most mcsoda? menstruáció? rendes vér mért nem jön? bocs a szavakért csak rossz a billentyűzet..:))

2012. febr. 3. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez menstruáció.Alvadt vér.Eleinte nem jön rendes vér.Gratulálok Nagylány!
2012. febr. 3. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is alvadt vér ez.
2012. febr. 4. 07:20
 3/5 A kérdező kommentje:
igen az volt most jött mef és am szárnyas betétvan csak mert agyon átátszik vagy valaki mondj meg kérlek hogy mit csináljak mert most anyutól távol vgyok ez lényegtelencsak vki segítsen pár hasznos tanácsért nagyon hálás lennék
2012. febr. 4. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha hétfőn orvoshoz mész, hogy biztosan megmondja, hogy meddig normális ha csak alvadt vér jön.
2012. febr. 4. 08:49
 5/5 A kérdező kommentje:

az előbbi ko

mentben irtam hogy rendesen megjőtt rendes vérr

2012. febr. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!