Enyhe fájdalmat érzek pár napja, nem értem mi lehet. Mit tegyek? Mi lehet ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy napja jelentkezett nálam egy érdekes dolog. Ilyet még nem tapasztaltam. Interneten keresgéltem, de nem találtam értelmes dolgot.
Szóval, egy napja, enyhén elkezdett fájni a nemi szervem. Először az hittem, hogy felfázás, hiszen nem rég voltam felfázva. Aztán teltek az órák eltelt pár óra, és a kisajak valamint a nagyajak belső fele is elkezdett fájni. Ha hozzá érek borzalmasan fáj, ha ülök akkor semmi egyéb nincs egyéb érzés.
Mai nap, már kevésbé fáj. Mit tudnék tenni? Ha Kamilla teával borogatom kicsit, lehet hogy javulna?
Segítsetek!
/ Nő vagyok. /
2012. febr. 3. 09:31
1/2 Antimod válasza:
Lehet, hogy egy gyulladás miatt fáj, nézesd meg nőgyógyásszal!
Üdv!
Leftlegged Player :)
2/2 anonim válasza:
El kell menned orvoshoz. Ne húzd az időt, nehogy rosszabb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!