Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit sportoljak?

Mit sportoljak?

Figyelt kérdés
kérlek írjátok le mi a számotokra jó sport és léccy mondjátok el hogy mért szeretitek
2012. febr. 1. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
én fitness terembe járok, mert ott több óratípus közül lehet válogatni pl zumba, alakformálás, kic.box.. hangulatomtól függően választhatok:)
2012. febr. 1. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 7 évig szertornáztam,de abba kellett hagynom,mert a suli miatt nem tudtam időben odaérni az edzésekre. Azt azért szerettem,mert én voltam a leghajlékonyabb és olyan jól esett,h valamiban sikert is elértem. De mondjuk ezt a sportot nem sok embernek merném ajánlani. Amit bárkinek szívesen ajánlanák,az az úszás. Sok kalóriát éget és kiváló alakformáló lányoknak és fiúknak is,sőt aszmásoknak és gerincferdüléseseknek is tökéletes. Nekem ami még nagyon tetszik,az a jóga,mert remekül ellazít és ilyen stresszes világban nagyon jól tud esni egy kis kikapcsolódás.
2012. febr. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!