Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-ra van más megoldás is,...

PCOS-ra van más megoldás is, mint a fogamzásgátló szedése? Ki lehet ebből valakit teljesen gyógyítani?

Figyelt kérdés

Cukorbeteg nem vagyok.Nagyon elvagyok már keseredve,mert 2 nőgyógyásznál is jártam már,akik mind ketten fogamzásgátlót javasoltak.Azt mondták,hogy más megoldás nincsen.Viszont,ha valamikor újra abba hagyom,akkor a PCOS-val járó összes tünet újra felerősödik...és én már nem akarok életem végéig fogamzásgátlót szedni...:(Ja egyébként már hormonvizsgálaton is voltam.

Köszönöm előre is!

2012. febr. 1. 13:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,aranyos vagy!:)

Mindenképpen megyek endokrinológushoz,és Hál Istennek sikerült egy cukorterheléses vizsgálatot is kiharcolnom,plusz a hormon eredmény is,elvileg a héten meg lesz.

(Egyébként a minap olvastam,hogy a PCOS a nők 10%-át érinti,dühös vagyok,amiért ebbe pont bele tartozom...:()

Na mind1, próbálok a legjobbakra gondolni.

Neked meg nagyon sok sikert kívánok a babyhez!!:)

Sok sikert kívánok nektek a babyhez!!:)

2012. febr. 7. 02:34
 12/13 A kérdező kommentje:
A végén a jókívánságot véletlenül 2x írtam,bocsi!:D
2012. febr. 7. 02:36
 13/13 uccu ***** válasza:
Azért szeretném elmondani, hogy Merckformint szedtem, ami ideiglenesen javított a helyzeten. Néhány évig. Konkrétan elmúltak a ciszták, megszületett a kisfiunk, ami maga a csoda. De a Merckformin ellenére ismét előjöttek a problémáim...és a fogamzásgátló mellett is...
2012. febr. 10. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!