Nagyon fáj az ha bemetszenek, mert merev a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
szűz vagyok és eddig senki nem tudta elvenni a szűzeségem mert nagyon szűk a lyukam még egy tampon sem fért bele és azt mondták nekem hogy ezt bemetszéssel meg lehet oldani egy kisebb műtéttel.
ki élt már ilyet túl??
fájt? vagy hogyan ment kérlek meséljétek el köszike
2009. máj. 31. 09:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem még senki sem élte túl...
2/5 anonim válasza:
Ne a mendemondáknak higgy, hanem kérd ki nőgyógyász véleményét!!
amúgy sztem semmi rémisztő nincsen benne, én úgy képzelem el, hogy helyi érzéstelenítés mellett egy pár perces ambuláns (helyben elvégezhető) kis beavatkozásról van szó.
3/5 A kérdező kommentje:
köszike az utolso kommentet oké kikértem már hisz onnan tudom de ö azt mondta hogy nemfájde hát minden orvos ezt mondja amugy megaz elsö hozzászolonak mondomképzeld vannak iylen lányok sajnos ennyi na cupp
2009. máj. 31. 10:43
4/5 anonim válasza:
Ha nem bízol a dokidban, akkor miért hozzá jársz? Ha ő azt mondja, hogy nem fog fájni, akkor hidd el neki. Nem tudom milyen érzés egy ilyen műtét, biztos nem lesz életed legkellemesebb élménye, de a dokik őszintén meg szokták mondani, ha fájni fog. jobban bízol az itteni válaszokban, mint az orvosodban? Lehet, hogy nekem van nagy szerencsém a dokimmal, de ha ő azt mondja, hogy nem fog fájni0, akkor el is hiszem neki, mert tudom, hogy megbízhatok benne.
5/5 A kérdező kommentje:
nem a megbizás kérdése én megbizok benne de általában ezzel nyugtatják öket sajnos de mindegy szerintem tuti hogyfájni fog mindegy ki kell birnom ugyis át kell esnem rajta csak kiváncsi vooltam van e itt köztetek olyan aki már tul esett iylenen nacupp
2009. máj. 31. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!