Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Enurezis nocturna, mit tegyek?

Enurezis nocturna, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16/L vagyok Bp-en bérelek egy szobát,mostanába éjjel nagyon gyakran hetente 2-3 szor bepisilek,nagyon ciki. Pénteken voltam orvosnál ő azt mondta hogy ez enuresis nocturna,kaptam kezelést és gyogytornára kell járjak. Az orvos az javasolta hogy éjjelre használjak tena betétet,de nem szeretném hogy a betegségem kiderülne. Nagyon gáz lenne ha megtudnák. Külön szobám és fürdőm van,a család akinél lakok nagyon rendes de bejáratuk van a szobába , beleértve a fiukat is. Szoval mit tegyek ? Hogy védekezzek éjjel?
2009. máj. 31. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Addig, amíg nem hat a kezelés és a torna,tegyél a lepedő alá vízhatlan matracvédőt! Olyan boltokban kapsz, ahol bébiholmit árulnak. Én már láttam a Corában is, de gyógyászati segédeszköz-boltban is kapható.
2009. máj. 31. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Matracvédővel nem tudom eltitkolni, olyan valamire gondoltam hogy ha suliba megyek,ne maradjon utánam semmi árulkodó jel amit felfedezhetnek.
2009. máj. 31. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egy pici vízhatlan lepedő, amit reggel ki tudsz venni a normál lepedő alól és eltehetsz. Gondolom, a szekrény alját nem túrják fel utánad...
2009. máj. 31. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Megoldódott a dolog?
2012. nov. 19. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!