Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől jöhet állandóan elő ez...

Mitől jöhet állandóan elő ez a fertőzés?

Figyelt kérdés
Nagyon félek,holnap megyek nődokihoz.Mostmár minden hónapban előjön ez a fertőzés(viszket,ég,sűrű túró szerű váladék) aztán 3nap múlva elmúlik.Ez megy már 3hónapja.Mindenre odafigyelek,pamutbugyi,tisztaság,étrend....és férjem van nem váltogatom a partnerem.Nem tudom mi lehet,félek már sose múlik el és nagyon kellemetlen.
2012. jan. 29. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez gomba, de ez nem múlik el csak max enyhül még ha úgy is érzed, hogy már nincs meg, és nagyon valószínű, hogy a férjednek is megvan csak tünet nélkül ami férfiaknál gyakori, ezért oda-vissza fertőzitek egymást. Valószínű neki is kenegetni kell majd a krémmel amit a doki ír. Nálunk is ez volt.
2012. jan. 29. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű a férjed mindig újrafertőz, őt is ki kéne kezelni.
2012. jan. 29. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát eléggé félek,de akkor ezek szerint nincs akkora baj.Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. jan. 29. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
mindenképpen említsd meg a dokinak hogy arra gyanakszol, hogy a férjed fertőz vissza akaratlanul is mivel nem volt kezelve
2012. jan. 29. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Jolvan,megemlítem.
2012. jan. 29. 20:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy ez a gond vagy már annyira odafigyelek a tisztaságra,hogy teljesen felborult a hüvelyflórám.Nem tudom mivel kéne visszaállítani.
2012. jan. 29. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak hüvelyflóra visszaállító kúpok és tejsavas irrigálás is, d férjed miattis mindenképp menj vissza az orvoshoz.
2012. jan. 29. 20:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Dokinál egyszer voltam és mivel akkor nem voltak tüneteim mindig elhajtott,mindig vissza-visszajött ez a dolog és ugyanígy jártam,de holnap erőszakos leszek egy másik dokinál,mert nagyon elegem van.Van tejsavas hüvelyöblítőm,semmit nem használ :( Kivagyok már nagyon ettől.
2012. jan. 29. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A tejsavas öblítővel csak rontod a helyzetet. Amit recept nélkül lehet kapni, nem ér semmit. A tejsavbaktériumok egy vagyonba kerülnek és hűtőben kell tartani őket... nekem írt egy doki 15 éve, akkor volt 5000 Ft 10 db kúp.

Szerintem is "egyszerű" gombád van, visszafertőzéssel.

Ha a kezeléssel nem múlik el (a canesten nem feltétlenül elég!!!), akkor érdemes még vércukorszintet méretni. De szerintem egy normális gyógyszer megoldja.

2012. jan. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!