Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit fog csinálni a nőgyógyász...

Dorkaaavokmizu kérdése:

Mit fog csinálni a nőgyógyász ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

mostanában sokaat fáj a hasam alja és házidoki nőgyógyászhoz küldött és kicsit félek még soha nem voltam és még szűz is vagyok :$

légyszi írjátok le részletesen :$

2012. jan. 28. 23:27
 1/8 anonim válasza:
72%

nyugodtan menj el, ne aggódj, mondd meg hogy szüz vagy, ne szégyelld magad, neki ez a munkája

nem fo neked ártani, csak segít

2012. jan. 28. 23:30
 2/8 anonim válasza:
21%

megnézi van-e cisztád.

nem fog benyúlni, szűz maradsz, és nem lesz ciki ott egyáltalán, hogy még szűz vagy.

amúgy meg orvosi egyetemen 4-ed éves vagyok, ne vizsgáljalak meg inkább én? (persze csak ha már elmúltál legalább 19 éves)

3/8 A kérdező kommentje:
olyanok írjanaak akik értelmes válaszokat adnak előre is köszi
 4/8 anonim válasza:
100%
Amíg szűz vagy, addig nem csinál semmit, maximum kívülről megnyomkodja a hasad. De bentre nem rak se kacsát se az ujját semmit, mert az érintetlen részekhez nem nyúl még hozzá. Nálam így volt :)
2012. jan. 28. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ultrahanggal fog vizsgálni. Ne félj tőle, nem csinál semmi olyasmit, amitől bajod lenne. Hogy kellemetlen nődokihoz menni - senkinek sem szíve csücske a dolog, de ez azzal jár, hogy nők vagyunk.
2012. jan. 29. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen keress női dokit, elsőre meg pláne!

Nem annyita ciki elötte vetkőzni és terpeszteni, megbeszélni is könnyebb vele a "dolgokat", hiszen ö is "nőből" van.

2012. jan. 29. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is női dokit javasolnék, pláne elsőre.

Lehet, hogy csak elbeszélget veled és hasi UH-t csinál...

2012. jan. 29. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Fogod te majd ujjazni a nőket eleget, ne légy türelmetlen!!..

2012. jan. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!