Van aki büszke arra h nőgyógyászhoz jár? Vagymi?
Figyelt kérdés
nem egyszer vtam már nődokinál, olyankor megvagyok szeppenve mint a csoda, és még sok más nő is körülöttem, de láttam nem egy olyat is, aki felpattan, mint a villám mikor szólítják, és nagy büszkeséggel vonul be :O..2012. jan. 26. 18:47
11/21 anonim válasza:
És ha nem így áll hozzá, akkor mi van? Változtat valamin? Csak parázik feleslegesen.
12/21 anonim válasza:
Ha félsz, annál rosszabb. Oda is csak azért mész, hogy meggyógyulj. Minden az egészséges érdekében történik.
13/21 anonim válasza:
"nem tudom megszokni, hogy a lábaim közt matat. Kiszolgáltatva érzem magam, és kínosan."
Szerintem ez a normális, hogy ezt érzed, a nők 80 %-a éezt érzi, de tudomásul veszi, hogy elkerülhetetlenek ezek a vizsgálatok. Keress női dokit, úgy azért elviselhetőbb...
14/21 anonim válasza:
Női dokim van :) és nem érzem jobbnak sokkal, mintha pasi lenne. Szar és kész.
15/21 anonim válasza:
egyetértek, hogy vacak az mindenképpen, de nekem azért könnyebb női dokival...
16/21 anonim válasza:
te gyagyás kérdező, arra nem mertél gondolni, hogy az a nő mondjuk párhetes terhes, és alig várja, hogy megnézze a kisbabáját ultrahangon? és ezért pattant úgy fel hirtelen?
de ezer más oka is lehet, örüljünk, hogy ilyen is van. fogorvoshoz énis mosolyogva járok, utálnak is érte a váróban.
17/21 anonim válasza:
Miért akarsz annak örülni, hogy ilyen is van?
Utálnak a váróban??????
Na annak valami más okának kell lennie!
19/21 anonim válasza:
itt már aki nem fél, vagy nem kreál magának frusztrációt orvosok miatt az már utolsó senkiházi nem ember azért van lepontozva? szánalmasok vagytok, egyszerűen NŐK.
20/21 anonim válasza:
# 2
Remélhetőleg nem munkaeszköze, hanem munkadarabja vagy a nőgyógyásznak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!