Mitöl viszket az aranyér?
Attól,hogy ürülék maradhatott rajta.Amíg kint van tanácsos mindig megmosni székelés után.Én várandós vagyok,és sajnos most jön ki egymásután másodjára egy hónap alatt.Ez nálam a babával jár.Amit tehetsz ellene:kamillás ülőfürdő,bár ezt inkább csak a nagy fájósaknál szokták ajánlani,de a kisebbeket is visszaparancsolja szépen,illetve körömvirágkrém.Vannak a kamillán kívül más ülőfürdők is,amik sokat segítenek.Ide kell a párod is,mert ha jól sejtem te is a harmadik trimeszterben vagy már:1 evőkanál száírított diófalevél,2evőkanál reszelt vadgesztenye és egy evőkanál orbáncfű.Ezt fél liter forró vízben egy lavorba,és amikor kellemes hőmérsékletű lett csüccs bele 10 percre.A kiszálláshoz kell a férjed,majd utána langyos/hideg vizzel most meg a feneked,és mehet rá a körömvirág.
Ha nem fáj,akkor tényleg csak annyi,hogy mosd meg,és reggel este kend be körömvirággal.(Ne a Naturlandos agyonhigított szart használd,hanem keress valami rendesebbet.)Semmiképpen se hanyagold el,mert ha annyira begyullad majd mint nekem ezek a mostaniak,akkor ülni se nagyon fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!