Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Másfél évig...

Mi lehet a baj? Másfél évig szedtem fog. Gátlót (cipromix), szedése alatt híztam.

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve nem szedem de azóta is folyamatosan hízok. Már majdnem 30 kilóval vagyok több mint előtte. A ciklusom sem normális. Van, hogy alig van meg máskor meg 3hétig is. Kérem ha valakinek volt hasonló baja írjon. Endokrinológushoz 3hónap múlva megyek.
2012. jan. 26. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlónak vannak hatásai , mivel szteroid alapú gyógyszer , és minden szteroid származékos gyógyszernek van mellékhatása ami valakin kijön de valaki nem észlel mellékhatásokat , mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete.
2012. jan. 26. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

szétbasza a hormonháztartást de rendbe lehet szedni nehezen

bár nem minden endokrinogus-segit.

segithet még a fagyongy tea is.

2012. jan. 26. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló hormongyógyszer. Az történt, hogy szétcseszte a hormonháztartásod. Egyébként ez a gyógyszer, amit szedtél, elsősorban nem is fogamzásgátló, hanem egy igen erős gyógyszer, amit nagyon szőrös, zsírosbőrű, pattanásos nőknek írnak fel a tesztoszteronszint csökkentésére. És fél évnél tovább nem ajánlott szedni.
2012. jan. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!