Lányok nektek volt, az elsö menses elött fehér folyás? Mert nekem nem volt, ha nem váratlanúl ért 2011. okt.26-án kb - 8 - napig tartòt azòta semmi. Nektek az elsö útán mennyi idö maradt ki?
Olvastam egy pàran ìrtàk is hogy az elsö ùtàn nekik fèl èv is kimaradt de volt akinek ez alatt az idö alatt volt folyàsa de volt akinek nem, de okyan is akinek nem is maradt ki!
Mièrt van az hogy nekem nem fehèr folyàsal kezdödöt elötte ga nem hirtelen de most is 3 hònapja nincs semmi ma 3 hònapja pont.
A cicim azota nöt egy kicsit!
Minden szervezet más és minden szervezet máshogy reagál a dolgokra. Kamaszkorban eleve megindul egy hormonváltozás, ami a menstruáció idején felerősödik kissé. Ez teljesen egyéni dolog.
Nekem volt egy minimális fehérfolyásom és már volt egy kis mellem is, amikor megjött az első menstruációm és utána minden hónapban megjött. Az első néhány hónapban előfordult, hogy késett pár napot, de mindig megjött.
Azt tudom tanácsolni, hogy egyenlőre ne aggódj emiatt. Azt fontos tudni, hogy az idegességtől, stressztől is késhet a menstruáció. Ezért nem szabad fölöslegesen parázni!
Pontos okot nem tudok, miért van ez így, de hátha tudja majd valaki az okát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!