Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Már 5 napja késik a menzeszem,tegnap vagyis 4 nap késés után csináltam tesztet(gabriel),de negatív lett.:(

Azt még tudni kell hogy nem szedek fogamzásgátlót,és nem is védekezünk azon kívül,hogy a párom nem élvez belém.

Nem tudom esetleg lehet e köze a menzeszhez,egy fogyókúrás gyógyszernek amit 6napja kezdtem el szedni ez a bio cla+t.

Igazából egyáltalán nem értem hogy ,miért nem esek teherbe,hiszen attól hogy a párom nem élvez belém még akad olyan eset aki terhes lessz igy is,hiszen az nem számíthat védekezésnek.

Kérem aki hasonló eseten megy vagy ment már át az adjon véleményt.

Köszönöm!

2012. jan. 25. 13:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4 nap késésre csináltál tesztet, és megkérdezed, hogy miért negatív? És megszakítással "védekezel"?

Mondd csak, idióta vagy?

2012. jan. 26. 01:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem nem hiszem,hogy idióta lennék!

Hogy érted azt,hogy négy nap késéssel csinálsz tesztet és még kérded h miért negytív????

Kifejtenéd!

Nem tudom hogy te mire gondolsz ...arra hogy korai lenne?Hiszen van akinek már akkor kimutatja mikor még elvileg meg sem kellene jönnie...tehát nem is "gondol" rá az ember.

Egyébként ez kérdés volt amit kiírtam,én azthittem ez az oldal arra van, hogy ha kérdezek válaszolnak,nem pedig visszakérdeznek és leidiótáznak!!!

2012. jan. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!