Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Már 5 napja késik a menzeszem,tegnap vagyis 4 nap késés után csináltam tesztet(gabriel),de negatív lett.:(

Azt még tudni kell hogy nem szedek fogamzásgátlót,és nem is védekezünk azon kívül,hogy a párom nem élvez belém.

Nem tudom esetleg lehet e köze a menzeszhez,egy fogyókúrás gyógyszernek amit 6napja kezdtem el szedni ez a bio cla+t.

Igazából egyáltalán nem értem hogy ,miért nem esek teherbe,hiszen attól hogy a párom nem élvez belém még akad olyan eset aki terhes lessz igy is,hiszen az nem számíthat védekezésnek.

Kérem aki hasonló eseten megy vagy ment már át az adjon véleményt.

Köszönöm!

2012. jan. 25. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tehát te gyereket szeretnél titkon?
2012. jan. 25. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Na, a mai első ilyen kérdés! Már vártam!

Igen, TERHESVAGY.

2012. jan. 25. 13:53
 3/12 A kérdező kommentje:

NEM!

NEM titkon szeretnék gyermeket,csak nem akarjuk rögtön a gyereket,kivéve persze ha az igy is jönni akar.A párommal közösen egyeztünk meg,hogy igy csináljuk.Nem tudom egyáltalán,hogy van e olyan nő aki házasságban él és titkon akar gyereket!?Egymagának ki akar szülni még ha férjnél is van??Sajnálom ha nem érthető a kérdésem!

2012. jan. 25. 13:57
 4/12 anonim válasza:

Igen, lehetsz terhes, mert a "védekezésetek" egyáltalán nem megbízható.

Fogyókúrás gyógyszerrel kapcs nincs tapasztalatom, de nem kizárt, h felborítja a ciklusod.

2012. jan. 25. 13:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Második válaszoló!

Kifejtenéd nekem bővebben,hogy miből gondolod,hogy terhes vagyok,hiszen a terhességi teszt negatív lett.

?

2012. jan. 25. 13:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Mik a jelei egy terhességnek?

Valahol már olvastam,hogy pl.sűrűbb vizelés,és erősebb fehérfolyás,azért irom e páldákat,mert ezeket tapasztalom magamon.

2012. jan. 25. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva ismételd meg a tesztet!!!
2012. jan. 25. 14:08
 8/12 anonim válasza:

13:58-as vagyok

A tesztek nem 100%-ig megbízhatóak, szerintem is ismételd+ pár nap múlva is, mert lehet, h terhes vagy, de a vizeletedben még nincs annyi hormon, h a teszt ki tudja mutatni.

2012. jan. 25. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt félmegoldásnak érzem és szerintem nektek semmiképp nem való közös gyerek.Vagy akarok vagy nem.Ilyen nincs hogy akarok de nem most azért nem baj ha becsúszik.
2012. jan. 25. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért ha már így döntöttetek, hogy nem védekeztek, akkor miért nem engeded meg a szervezetednek, hogy a rengeteg életképes ondó közül választhasson, és ne csak a véletlenül arra lófrálókból? Mert nem mindegy...már az eredmény miatt sem.

2012. jan. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!