Kb fél éve van az velem, hogy elég sokszor viszket a puncim, és észrevettem hogy ugy barnul körülötte (szeméremdomb,combnál is). Lehet hogy elkaptam valami fertözést?
Figyelt kérdés
van erre valami krém? vagy mi lehet a gond? Fordult már elö ilyen valakivel?2009. máj. 29. 02:39
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Fiatalkorban amikor elkezd nőni a mell, elkezdesz szőrösödni, stb. bebarnul a nemiszerv és a comb belső része is, ez természetes. Megváltozik kicsit a színe.
A viszketés lehet gomba, de nem valószínű, mert az mindig viszket és akkor más tünetek is lennének. Lehet nem szellőzik eléggé, pamut fehérneműt hordj.
2/4 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, és ha gondolod menj el nőgyógyászhoz, mert ő mindig tud segíteni! ;)
3/4 A kérdező kommentje:
19éves vagyok
2009. máj. 29. 11:14
4/4 anonim válasza:
Akkor lehet valami gombásodás féle.
Szerintem menj el nőgyógyászhoz és/vagy bőrgyógyászhoz. Ne aggódj, semmi szörnyű dolog nem fog történni és adnak rá krémet esetleg gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!