Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szőrtüsző gyulladás vagy...

Szőrtüsző gyulladás vagy talán valami más lehet?

Figyelt kérdés
Nemrégiben a hónaljamon (bal oldalt) megjelent egy nagyobbacska hólyag. Nem fájt, nem volt piros, olyan volt mint egy pattanás. De most fürdés közben belekaptam és el kezdett fájni (ha hozzáérek)Észrevettem, hogy olyan barnás színe lett, mint egy fakóbb szemölcs. Nem hagy nyugodni, félek, hogy komolyabb baj lehet belőle. Köszi előre is a válaszokat:)

2012. jan. 24. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Küldj képet.
2012. jan. 24. 00:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Most küldtem el.
2012. jan. 24. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A kép alapján leginkább folliculitisnek (=szőrtüszőgyulladás) tűnik. Napi többszöri alkoholos fertőtlenítő ecsetelés és gyenge antibiotikumtartalmú (pl. primicin) kenőcs megoldhatja. Ha 3-5 nap múlva semmilyen javulás nincs, keress fel egy bőrgyógyászt specifikus terápiáért.
2012. jan. 24. 01:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen:)
2012. jan. 24. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!