Szőrtüsző gyulladás esetén mit kellene tenni?
Epilálom a hónaljamat,mindig szép volt és sima, de mostanában lett a szőrtüszők miatt egy két fehér púp, amik engem nagyon zavartak,ezért kinyomtam őket...hát azóta vörös folt lett a helyén, és folyamatosan nőnek alá a szőrszálak...nagyon csúnya így.
Van valami házi készítmény, vagy bármilyen javaslat,hogy mit kenhetnék rá,hogy minél előbb begyógyuljon?
Köszönöm a válaszokat!
Hát a megoldás az lenne,hogy valahogy kipiszkálod a bőr alól a szőrszálakat,és csipesszel kihúzod őket,akkor tud megszűnni a gyulladás.Az a baj,hogy nem tudnak kibúlyni a felszínre a szőrszálak,ezért gyulladt.Próbálkozhatsz az epilálással továbbra is,mert lehet,hogy "hozzászoksz",de ha a jövőben nem szűnk meg ez a probléma akkor inkább maradj a borotvánál.
Az epilálással lehet,hogy szerencséd lesz,mert egy idő utánn lecsökken a szőrtüszők száma tőle,így lehet,hogy a gyulladás is értelem szerűen ritkább lesz.
hello, a szörszálat én tüvel szoktam kihuzni sajna honaljnál meg ... nél nálam is jelentkezett, a lábamon meg a sima begyulladás van =( {fiu vok} nem tom mit csináljak
vhol irták:
"a szőrszálat kell kihuzni"
v "aknemycin oldat" ilyet használt vki már ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!