Menzesz alatt vérvétel és vizeletvizsgálat?
A vizeletet sem ha felhelyezel egy tampont és rendsen megmosakszol mielőtt mintát adsz.
Ha hormonokatnem néznek nem lesz változás a laborban.
általános vérvizsgálat
amúgy vizeletet vizsgálni nem mérni bocs:)
Ha nem írod nem tűnik fel:D Vagy csak én vagyok fáradt.
Mindkét vizsgálatot nyugodtan csináld meg, csak járj el előtte így, és igyál sok vizet.
A menstruáció egyik laborvizsgálatnak sem kontraindikációja.
Vizeletadás reggeli első középsugaras vizeletből történjék, vérvétel pedig lehetőség szerint éhomra.
én nem értelek titeket!
én úgy tudom hoyg vizeletet nem lehet iylenkor !! mert belemehet a vér és bezavarja a vizsgálatot az eredményt!!
"én nem értelek titeket!" - mert ostoba vagy.
"én úgy tudom hoyg vizeletet nem lehet iylenkor !! mert belemehet a vér és bezavarja a vizsgálatot az eredményt!!" - nem zavarja be, mivel a laborműszerek kalibráltak erre, tehát ők nem ostobák.
Amúgy a középsugaras vizelet célja épp az, hogy az esetleges kontaminációt elkerüljük. Ha ennek ellenére kerülne vér a vizeletedbe, akkor a higiénéddel vannak gondok...
Valahol már én is hallottam ilyet, hogy menstruációkor nem szabad vizeletvizsgálatot csinálni. Talán a hormonszint változása miatt, vagy nem tudom.
Szólj előtte, hogy megvan, és majd mondanak vmit. Szerintem a vérvételt meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!