Ez mit jelent? :O többi lent.
Hát nem tudom hol hallottad, hogy a kutyák akkor "vannak így", amikor érzik, hogy menstruál valaki, ugyanis a kutyák a pl. dominanciából is csinálhatják ezt. Láttam már, hogy egy kis sráccal csinált ilyet egy kutya, de különben volt már velem is ilyen öt évesen (és akkor még nem nagyon érezhetett semmit). Nem érezheti előre egy kutya, hogy neked megfog jönni.
Ennek más jelei vannak pl. ha már kb. két éve kezdett el nőni a melled, vagy, ha már van fehér folyásod, vagy, ha néha görcsöl az alhasad.
Különben hány éves vagy?
Nem azt mondtam, hogy az egyáltalán nem lehet az oka, hogy érzi a menstruáció szagát a kutya egy ilyen helyzetben, de nem csak ez lehet az oka. Egy jól nevelt kutya akkor se csinálja ezt, ha valaki éppen menstruál! Ezt dominanciából csinálja többnyire egy kutya, és ezzel maga alá rendelt a rangsorban. Lehet, hogy látta rajtad, hogy nem vagy olyan határozott, magabiztos mint a barátnőid ezért téged választott abban, hogy megmutassa ki a falkavezér, ugyanis ezzel a többieknek is megmutatta, hogy ő a vezér, mert, hogy igaz az a mondás, hogy "Mindig az erősebb kutya b@szik." A farkasfalkákban is csak az alfa pár szaporodhat. Egy jól nevelt kutya még egy plüssjátékot sem hág meg a gazdája jelenlétében hiszen tudja, hogy mivel a gazdája a falkavezér, neki ehhez nincs joga.
Annyira nem értetek a kutyákhoz, hogy az már fáj. A kutyák nem szoktak párt választani!
A macskákkal meg teljesen más a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!