Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megvonásos vérzés vagy más a baj?

Megvonásos vérzés vagy más a baj?

Figyelt kérdés
Két napja kezdtem el a tablettamentes hetet. Egy hete szédelgek és úgy megszédülök, hogy elindulok vmelyik irányba mintha el akarnék esni. Ehhez néha megfájdul a hasam alja és a fejem. Pár alkalommal hogy enyhe hányingerem is volt, ma meg ilyen nyálkás pirosas folyásom volt.
2012. jan. 21. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
ha az első levél tablettát szedted végig, akkor semmi gond, várj picit az orvossal. ez valószínűleg természetes, a szervezeted hozzászokik. ha már 3 hónapon túl vagy a tabletta szedésében, akk telefonálj a nőgyógyászati ügyeletre, h van-e ilyenkor teendőd...
2012. jan. 21. 14:35
 2/2 A kérdező kommentje:
igen,ez volt az első levél amit szedtem. hát 31-én úgy is megyek a leleteredményeimért és ha még mindig nem vagyok jól rákérdezek hogy mi lehet. Köszönöm a választ:)
2012. jan. 21. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!