Ha most beadatom magamnak a méhnyakrák elleni oltást. Akkor mi lesz a szexuális életemmel?
Szeretném beadatni magamnak az oltást.. csak kérdés h a doki az milyen doki.. azt hallottam h nődoki adja be..:S ez igaz? ha igen légyszi írjátok meg miért.. és ehez kapcsolódik a másik kérdésem.. valóban csak a szűz lányoknak adják be? és ebből kifolyólag.. Most ha megkaptam akkor mi lesz a szexuális életemmel?? :S Most akkor szüneteltetni kell addig a bizonyos időig?
Azthiszem ennyi.. A válaszaitokat nagyon szépen köszönöm.
Nem csak szűz lányoknak, és nem csak nőgyógyász adja be. Lehet házhoz szállítást kérni a vakcinából, vagy gyógyszertárban receptre kiváltani, és beadhatja a háziorvos is.
Azonban nőgyógyászati vizsgálat szükséges.
Tanács: Jövőre úgyis kötelező oltássá teszik, most pedig - leárazva - 20.000 forint. Gondold át, bajod nem lesz, ha nem kapod meg azonnal, kicsit ezt is túlreagálják, mint a kergemarhakórt/madárinfluenzát/sertésinfluenzát.
anyukám pont ezzel foglalkozik, vagyis daganatos megbetegedésekkel, és egy a HPV-vel foglalkozó orvos mondta neki, nem ér az oltás semmit
valaki pedig azt mondja, hogy ugyanúgy veszélyes is lehet, hiszen ez az oltás csak egy legyengített vírus
tavaly egyik barátnőm megkapta, és a végén nagyon erős vérzése lett az oltástól, másnak meg kutya baja sincs, mindenkinél mást vált ki, szerint gondold át alaposan
20:21-es vagyok
azután pontozzatok, ha utána is néztek valaminek, de azért köszönöm szépen, hogy megint csalódnom kellett a tudatlan b.rmokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!