Nem lett jó a méhnyakrák szűrés eredménye, van aggódni valóm?
Figyelt kérdés
Kálváriám másfél hónapja kezdődött.Késett a menzeszem,elmentem az orvosomhoz aki megcsinálta a vizsgálatot.Le jött az eredményem és valami nagyon nem lett jó.De nem mondott többet az orvosom.Kaptam Polygynax kúpot és azt mondta 2 hét múlva menjek vissza,és ír ki még valamit.Mert h valami nem oda illő van a sejtek között amit el akar nyomni gyógyszerrel.Van okom félni?2011. nov. 18. 14:56
1/6 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy csak valami gyulladás van, ami könnyen lehet szövődménye egy előzetes influenzának, vagy fertőzésnek. Nem kell aggódnod,ha rákos lennél nem kúpot kapnál,hidd el!
2/6 anonim válasza:
De mi nem lett jó benne pontosan?
3/6 A kérdező kommentje:
Rá kérdeztem azt mondta gyulladás nincs,se fertőzés..De többet nem mondott csak beszélt össze vissza.
2011. nov. 18. 14:59
4/6 anonim válasza:
Komoly dolog(rák,daganat,ilyesmi) biztos nem lehet.
Anyukám és az élettársa is gyógyult rákosok,annó kaptak sugárkezelést,kemoterápiát meg operálták is őket,ha rákos lennél,nem úsztad volna meg egy kúppal,ebben biztos vagyok.
5/6 anonim válasza:
Nagy gond nem lehet, ha ő kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!