Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fertőzésem van? Mit tegyek?...

Fertőzésem van? Mit tegyek? Szörnyen szenvedek tőle.

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja egyik reggel arra ébredtem,hogy elképesztően viszketek odalenn.Lezuhanyoztam,a vízsugár jót tett,de eltelt fél óra,és megint ugyanaz.De már égett,csípett is,és folyásom is volt(persze eddig is volt,de ez most fehér és szaga van).Nagyon rendesen mosakszok,higiénia terén sosem volt baj...Nővérem is hasonló problémákkal küzd,már kb 1 éve,úgyhogy bekentem a canesten krémjével magam.2 nap múlva elmúlt.De ma megint előjött,és megint jól leverettem zuhannyal,majd használtam egy olyan hüvelymosót,amit fel kell dugni.Majd bekentem hüvelykrémmel,most meg egy tejjel átitatott betétet tettem be,ami állítólag visszaállítja a hüvely sav falát...reggel suli,és megint szörnyű lesz,mert ugye suliban nem tudok vele mit kezdeni...mit tegyek? mit csináljak vele?:( 14/L
2012. jan. 19. 22:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!(:
2012. jan. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!