Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok tampont 11 évesen?

Használhatok tampont 11 évesen?

Figyelt kérdés
anyukámnak hogy mondjam meg,hogy azt szeretnék használni?
2012. jan. 18. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsi vagy még hozzá. Ne ingereld a hüvelyt. Inkább használj betétet. Az inkább neked való.
2012. jan. 18. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Használhatsz, ha azt éreznéd kényelmesebbnek. Szerintem indokold meg neki, hogy miért ezt szeretnéd, bár a te döntésed, hogy mit szeretnél használni, ezt más aligha mondhatja meg. Én is jobban szeretem a tampont, mert nem kell folyton félném, hogy foltot hagyok valahol. Viszont sokan ellenzik, mert kevésbé higiénikus, mint a betét.Ha mégis emellett döntesz, akkor mindenképp a minivel próbálkozz és ha fáj feltenni, akkor ne erőltesd.

22/N

2012. jan. 18. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokk itt a tamponellenes ember a fórumon, én nem tartom magam annak, de én is azt mondom, hogy 11 évesen még inkább ne.
2012. jan. 18. 19:45
 4/7 anonim válasza:
igen!.... olvasd el a használati utasítáts ... te még nem biztos h tudod! sőőt... mered használni? még lehet h azt mondod h igen! de mikor majd ott álsz!
2012. jan. 18. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
Tampontól nem tud rendesen kitisztulni a hüvelyed. Csak akkor használj, ha nagyon muszáj, pl. intenzív mozgásnál. De ha elcsúszik, akkor vastagabb betéttel, és egy kicsit szorosabb bugyival ezt meg lehet előzni. Mármint az elcsúszást.
2012. jan. 19. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt szeretném mondani. 11 évesen még szerintem ne!! csak ha tényleg muszáj (pl strand, úszás ..)
2012. jan. 20. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan használhatsz szerintem. Nem értem mi bajod lehetne. Én mióta először megjött azt használok. Betétet egy fél napig használtam, aztán csak annyit mondtam anyának, hogy vegyünk inkább tampont, mert különben megőrülök (úgy éreztem, mintha be lennék pelenkázva xd).

Szerintem meg fogja érteni anyukád, főleg ha ő is tampont használ, hiszen vannak már egészen kicsi méretűek is.

18/L

2012. jan. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!