Bakteriális hüvelyfertőzés. Mi a teendő? A pasimnak?
Úgymond kifertőtlenített a dokim ott lennt,azt mondta ez elég,de ha továbbra is fáj a szex akkor dalacin hüvelykrémet írt fel,amit 5 napig kell használnom-ezt mondta. de elfelejtettem megkérdezni h mi legyen a pasimmal????
mi a további teendő még nekem,h meggyógyuljak ill megelőzzek?
Attól függetlenül ő is hordozhatja. Nekem azt mondta hogy kamillás borogatást végezzen a párom addig ameddig én is hüvelytablettát és gélt használok (2 hétig).
Furán néztem, de lehet nem mondott hülyeséget, a kamilla sok mindennél beválik.
"melyik hüvelygélt? tejsavas irrigálás is elég? és azt meddig kell csinálni és milyen sűrűn? köszi"
Megint én vagyok:) Utána néztem, és a pasiknak ilyen esetben savas szappant kell használniuk. Én Sábát veszek neki, abban nincsenek illatanyagok és nem szárítja ki neki ott a bőrét:) és én még a bacilusoknál sem látom elégnek a kamillát, szerintem visszafertőzhet azzal is...én maradok a szappannál.
Hüvelygélből én Lactofeel-t vettem, azt írta fel a dokim (azt vény nélkül is megveheted, és 7 napig kell használni) habár az ára borsos (2900 Ft), a tejsavakat visszahozza.
Azonkívül most Gynoflort is használok, az is a szintén ugyanabban az árban van. most tartok a 3. kúpnál és a sárga folyásom mintha kezdene kifehéredni.
A szex sajnos nekem is fájdalmas,(persze kúp mellett nem csinálom) ez a bacik miatt van, a viszketés is elég gyakori ennél a fertőzésnél és én ezt Canesten krémmel kezelem, attól nem viszket.
Az nem tudom hogy a párod meddig kell kezelni, de egy hétnél kevesebb ideig nem ajánlom.
Remélem segítettem:)
Igen! Most ott tartunk,hogy ugye csütörtök óta lehet a szex.. már az sem fáj,úgy érzem minden rendben,nem viszketek,nincs folyás.. úgyhogy azóta annyit csinálok,hogy irrigálok kétnaponta este.. tejsavas colpocleannal,és 2 csepp teafaolajjal,vagy 2 csepp kamillaolajjal... egyenlőre nem kezelem a pasimat,bízom a dokimban,mivel eddig úgy van minden ahogy mondta.. :)
a szappant veszek neki majd,az gyógyszertári?
ja meg iszom a gyógyteákat,azt meg is tartom állandóra,mivel egyébként is szeretek teázni..
iszom a kamilla-cickafark-mezei zsurló-zsálya teákat.. sok mézzel, és igyekszem minden nap megenni egy gerezd fokhagymát.. ez lehet túl sok kuruzslás már,de még tetőzöm a grapefruitmagolajjal,amit egyébként hónapok óta iszok,an enchiae-sat ->ezt nem biztos h így kell leírni..
Köszönöm az infód mégegyszer!
ja,amúgy ha bacijaid vannak,akkor segít a canesten?
én a hétfői kezelésem óta ha egy icipicit úgy érzem h egy icipicit viszket,akkor egy csepp teafaolaj,rendkívűl kellemes érzés és már ezt sem kellett használni csütörtök óta... a jövő hét vége felé jön meg,kicsit tartok tőle h visszajön,úgyhogy gyúrok,erősítem az immunrendszerem..
:)
Akkor sok szerencsét és jó egészséget! Örülök hogy jobban vagy!:) én sajnos még mindig küszködök nem kicsit...főleg hogy ez miatt több mint két hónapja nem volt nálunk szex és még 2 hét a kezelés.
Sába folyékony szappanból van kifejezetten férfiaknak is a baktériumok ellen, holnap be is szerzek egyet:) 30 másodpercig rajta kell hagynia és csak utána lemosni de olvashatsz róla neten is, könnyű ezekre rátalálni. Azt pontosan nem tudom hol lehet kapni annak még utána nézek.
Hát hogy a canesten hat e erre a fertőzésre azt nem tudom, de a viszketést kellőképpen enyhíti azonnal ahogy bekenem, ezzel elégedett vagyok:)
Amiket leírtál teákat stb. azoknak valószínű én is hasznát veszem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!