A hüvelygomba is szagos, vagy csak a bakteriális hüvelyfertőzés? Mert utóbbira mondják, hogy halszagú. A gomba milyen?
"Halszagú" pld. a Gonorrheo (Tripper).
De ezek a gomba meg más fertözések MIND a fogamzásgátló eredményei....
Ez u.i. erösen megváltoztatja a hüvely természetes miliöjét, aminek következtében szabad út áll a gomba és egyéb fertözések irányába.
A fogamzásgátló sajnos sokkal veszélyesebb -minden szempontból!- mint ahogy az átlagember arról tájékozódva ill. tájékoztatva (!) van....
Ez mind a gyógyszergyárak érdekében van elhallgatva, a fogamzásgátló a világ egyik legnagyobb "menö" iparága!
Tehát jobb tájékozódni és inkább NEM szedni, helyette van természetes lehetöség is...
(Ha valakit érdekel, meg tudom adni.)
7/7-nek:
Szerintem a probléma, amiröl irsz, az az antibiotika-kúra után alakul ki. (Föleg, ha már többször is kellett antibiotikát szedned!)
Èn a helyedben csinálnék egy "Nux vomica C 30" tisztító kúrát, ami rendbehozza az antib. káros hatásait.
Tulajdonképpen MINDEN antib. szedés után ezt kéne tenni, de az (iskola)orvosok nem ismerék még ezt a lehetöséget...
Ez egy homeopátikus orvosság, kb. 7,00 € körül van az ára (nem otthon élek, így nem tudom pontosan megadni), ebböl havonta 1x5 golyócskát kell bevenni, a hatása kb. 1 hónapig tart. Ez az adag (10 gr) évekig elég.
Semmi mellékhatás különben nincs, az egyetlen , ami fontos: a kávéivásról le kell mondani (minden formában, tehát puddigok, krémek stb.), mert a kávé megszünteti a hatást.
Majd jelentkezz, jó, ha kipróbáltad!
Gondolom úgy 6-8 hónapig szükséges lenne a szedés, de ez individuális, ameddig érzed, hogy jót tesz, addig szedd!
Még valami: a homeopátikus kezelésnél a bevétel után mindig van egy kis tüneti "rosszabbodás", ami mutatja, hogy a szer hat! Ez pár napig tart csak, tehát nem szabad "megijedni" töle...
BUÈK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!