Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ez normális menzesz így?

Lányok! Ez normális menzesz így?

Figyelt kérdés

legelőször 16,5 évesen jött meg a menzeszem nagyon későn (ez most volt pár napja)de most a 11.napnál járok és egyre erősebb a vérzésem .Az első 3 napban alig volt 1 ,2 csepp a 6.napon nagyon megfáztam.

mit javasoltok?miért tart eddig?

16,5/L

2009. máj. 26. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem történt már hasonló, hogy megfáztam, de nagyon és pont megvolt és egyszerűen nem akart elmulni, 2 hét után mentem dokihoz, mert már nem bírtam,(utálom amikor menszeszelek) és kiderült, hogy az antibiotikumtól lett egy fertőzésem emg fel is voltam fázva, de kaptam rá gyógyyszert és elmúlt. Tehát irány a doki!!!!
2009. máj. 26. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:

22:42-es vagyok

18 éves vagyok és nekem is összevissza jött meg először

teljesen

vagy hónapokig nem jött aztán meg hetekig megvolt :S elég érdekes

2009. máj. 26. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is jártam már így! 14 napig tartott! Következő hónapban 2x jött meg, és mind a 2x 8 napig tartott! Aztán váltakozott a 6 és a 8 nap! Én ekkor fiatalabb voltam, mint te, és megkérdeztem egy védőnőt, aki azt mondta ez teljesen normális! DE jobb, ha elmész orvoshoz!!! Ez nem játék!!

20/L

2009. máj. 26. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:
mostanában voltam orvosnál, nekem antibiotikum-fertőzés miatt 7-8 napig tartott, azt mondta, egy hétig normális, utána érdemes orvoshoz fordulni, mert azt is meg kell gyógyítani, ami a fertőzést okozta
2009. máj. 26. 23:16
 15/18 anonim válasza:
75%

Azonnal menj orvoshoz!!!

Édesanyám kamaszkorában majdnem ettől halt meg. Neki nem állt el, hanem megszakadt benne egy ér.

Szóval nem lehet ezt félvállról venni.

2009. máj. 27. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy így viselkedik a menzeszed, és ez az összevisszaság lehet, hogy 1-2 évig még el fog tartani, mire beáll. Ez szerintem szinte mindenkinél így van.

A lényeg, hogy keress fel egy nőgyógyászt, vele meg tudod beszélni. Egyébként is egyre többször lesz szükséged a nőgyógyászra, szerintem első menzesz után érdemes már konzultálni.

21/L

(egyébként nőgyógyásznak tanulok:))

2009. máj. 27. 02:06
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem régóta megvan, szóval végigcsináltam párat. általában 4-5nap, de múlkor pont a mensim közepén iszonyat beteg lettem. valami jó kis gyomor-bélrendszeri fertőzés, iszonyat hasfájás, láz. és a menim a 2.napon megállt és 4nap múlva, mikor meggyógyultam akkor jött meg rendesen. lehet nálad is valami hasonló. de a 11 nap akkoris sok, sztem várj 1-2 napot és ha nem áll el menj el dokihoz.
2009. máj. 27. 09:48
 18/18 A kérdező kommentje:

most van a 12.nap és már épp hogy van ez jó jel nem? :)

remélem csak az első menzeszem volt ilyen szabálytalan és hogy a következő rövidebb leszk(és nem leszek beteg)

köszönöm a sok sok választ

2009. máj. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!