Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ez normális menzesz így?

Lányok! Ez normális menzesz így?

Figyelt kérdés

legelőször 16,5 évesen jött meg a menzeszem nagyon későn (ez most volt pár napja)de most a 11.napnál járok és egyre erősebb a vérzésem .Az első 3 napban alig volt 1 ,2 csepp a 6.napon nagyon megfáztam.

mit javasoltok?miért tart eddig?

16,5/L

2009. máj. 26. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
:O 11.nap és erősödik? hú, szerintem keress fel orvost, nehogy nagyobb baj legyen belőle:S
2009. máj. 26. 22:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el orvoshoz, ő tud biztosat mondani. Lehet, hogy teljesen normális mert ilyen a hormonháztartásod, és nincs gond, de lehet hogy van valami a hátterében és akkor ő megoldja. Nekem még az elején volt olyan, hogy kb kéthetente volt, és akkor kaptam rá gyógyszert, azóta nagyjából atomóra pontos.:)
2009. máj. 26. 22:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
fiú vagyok. Exemnek ált. 4-5 napig tartott, szóval ez nagyon cinkes. Nőgyógyász,most.
2009. máj. 26. 22:25
 4/18 A kérdező kommentje:

hát tudod amint írtam az első 3 nap nagyonnn kevés volt.Csupán csak 1 csepp

és arra gondolok azért tart eddig mert nagyon megfáztam :S

meg azt is hallottam hogy ha valakinek ilyen késő jön meg akkor jó sok vér hagyja el a lány testét

2009. máj. 26. 22:26
 5/18 anonim válasza:
100%
ez lehet azért van mert ez az első menstruációd.nem kell egyből megijedni.de ha már 2 hétig is vérzel akkor muszáj leszel orvoshoz fordulni:s
2009. máj. 26. 22:27
 6/18 anonim válasza:
100%
nekem 6 éve van meg de nekem sokáig szokott tartani.még valamikor a 10. napon is van 1-2 csepp.fordulj orvoshoz!de remélem nincs komoly bajod.előbb utóbb be fog állni.ez még csak az első.
2009. máj. 26. 22:29
 7/18 anonim válasza:
100%
nekem 13 éves koromba jött meg először, és a 10. napon még mindig nem állt el és anyuval elmentünk orvoshoz. Gyerek nőgyógyászhoz küldtek. A 16. napon tudták el állítani a vérzésemet. A doki azt mondta hogy ez nagyon megviselte a szervezetemet és még 3 hétig bent tartott, mert vérszegény is lettem, és hogy rendesen ki tudjanak vizsgálni. Ebből az okból kifolyólag javasolnám neked hogy menj el orvoshoz nehogy baj legyen beölel.
2009. máj. 26. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz!
2009. máj. 26. 22:31
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

most jött meg nemrég

én (magamból tanulva) úgy gondolom hogy semmi különösebb bajod nincsen

hidd el

biztos enyhülni fog

2009. máj. 26. 22:42
 10/18 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy utolsó te hány éves vagy?

szerintem a megfázásom lehet egy főbb oka ennek mert nagyon beteg vagyok most éppen .lázam is van meg megfáztam:S

2009. máj. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!