Ha az éjszakákat az autóban töltenétek a párotokkal, hol, hogyan oldanátok meg ha pisilni kell?
Éjjel már csak a benzinkutak vannak nyitva, de ott is csak úgy engednek be ha vásárolsz is valamit. És tegyük fel akár 2 óránként is kell, mert sokat iszol.
Ilyenkor csak az a megoldás hogy szabadban? De ilyen időben abból egyből felfázás lenne nem?
Miért vagy ilyen kényelmes hogy kocsival kell érted menni? Buszozz/vonatozz el hozzá és nem dupla út.
Kérdező te meg hogy mész reggel suliba ha egész éjjel ébren voltál a pároddal?
Nem vagyok kényelmes, nincs pénzem utazgatni mivel még nincs keresetem.
Csak úgy tudnék elmenni hozzá, ha vonatoznék, utána kompoznék és utána buszra szállnék, és ez ugye duplán mert vissza is kell jönnöm. Ez anyagilag így többet jelent mintha ő jön autóval.
Azt hiszem megint tanultam egy fontos dolgot!
Mégpedig: hogy meg ne próbáljak ilyen szülője lenni a lányomnak ha eljön az ideje, mert ezzel csak elüldözöm magam mellől.
Azt megérteném ha pl. 1 szoba-konyhás lakásban élnétek és nem szeretnék ha odavinnéd a párod este. Mert ők pihenni szeretnének.
DE! Ha van saját szobád, és úgy oldható meg a közlekedés a bejárati ajtóig hogy nem kell átesni a szüleiden közben, akkor nem értem miért kötekednek veled.
Felnőtt nő vagy, jó lenne ha így is kezelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!