Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha az éjszakákat az autóban...

Ha az éjszakákat az autóban töltenétek a párotokkal, hol, hogyan oldanátok meg ha pisilni kell?

Figyelt kérdés

Éjjel már csak a benzinkutak vannak nyitva, de ott is csak úgy engednek be ha vásárolsz is valamit. És tegyük fel akár 2 óránként is kell, mert sokat iszol.

Ilyenkor csak az a megoldás hogy szabadban? De ilyen időben abból egyből felfázás lenne nem?

2012. jan. 17. 14:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Csak ő dolgozik estig. Én még tanulok.
2012. jan. 17. 16:29
 22/28 anonim ***** válasza:
Jézusom, tényleg léteznek ekkora idióta szülők? Az ilyenek minek csináltak gyereket? Atyavilág.
2012. jan. 17. 16:38
 23/28 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen kényelmes hogy kocsival kell érted menni? Buszozz/vonatozz el hozzá és nem dupla út.

Kérdező te meg hogy mész reggel suliba ha egész éjjel ébren voltál a pároddal?

2012. jan. 17. 16:41
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem rendes suliba járok már csak esti okj-ra. : )
2012. jan. 17. 16:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kényelmes, nincs pénzem utazgatni mivel még nincs keresetem.

Csak úgy tudnék elmenni hozzá, ha vonatoznék, utána kompoznék és utána buszra szállnék, és ez ugye duplán mert vissza is kell jönnöm. Ez anyagilag így többet jelent mintha ő jön autóval.

2012. jan. 17. 16:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megint tanultam egy fontos dolgot!

Mégpedig: hogy meg ne próbáljak ilyen szülője lenni a lányomnak ha eljön az ideje, mert ezzel csak elüldözöm magam mellől.

Azt megérteném ha pl. 1 szoba-konyhás lakásban élnétek és nem szeretnék ha odavinnéd a párod este. Mert ők pihenni szeretnének.

DE! Ha van saját szobád, és úgy oldható meg a közlekedés a bejárati ajtóig hogy nem kell átesni a szüleiden közben, akkor nem értem miért kötekednek veled.

Felnőtt nő vagy, jó lenne ha így is kezelnének.

2012. jan. 17. 20:46
 27/28 anonim ***** válasza:
En a 16:28-as vagyok, mi pl. kulon emeleten vagyunk a hugommal a szuleinktol, es a tetoterben is kulon szobank van megse tudjak elviselni heti 1 alkalommal nehany orat itt a baratomat. :(
2012. jan. 17. 20:49
 28/28 anonim ***** válasza:
Én a volt barátommal voltam hasonló helyzetben. Messze laktunk egymástól, és csak két hetente láttuk egymást, de csak úgy, hogy reggeltől estig egy nap. A szülei nem szerettek engem, és hozzájuk nem mehettünk, pedig nagy házban éltek, mindenkinek külön szobája volt. Hozzánk jöhetett volna a srác, csak mi meg sokan voltunk szüleimmel, testvéreimmel nem olyan nagy házban. De mi mégis jobban meg tudtuk oldani, hogy ott aludjon nálunk. A mai napig nem értem mért kell ilyen ellenszenveseknek lenni a szülőknek. Így a saját gyerekükkel is rosszat tesznek. Már nem bánom, hogy vége lett vele, mert olyan anyóst, apóst nem szerettem volna, akik utálnak engem.
2012. jan. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!