Ha az éjszakákat az autóban töltenétek a párotokkal, hol, hogyan oldanátok meg ha pisilni kell?
Éjjel már csak a benzinkutak vannak nyitva, de ott is csak úgy engednek be ha vásárolsz is valamit. És tegyük fel akár 2 óránként is kell, mert sokat iszol.
Ilyenkor csak az a megoldás hogy szabadban? De ilyen időben abból egyből felfázás lenne nem?
Inkább elnézik pl. a te szüleid hogy valahol ténferegj vagy fagyoskodj az éjszakában, ahelyett hogy megengednék hogy a barátod bemehessen hozzátok??!!
Mik vannak!
Mi a baj hogy egyikőtök szülei sem látnak bennetek estére szívesen a házaikban?
15.23-as
Teljesen mindegy hogy éjszaka, vagy este. Azt írta 4-6 órát töltenek együtt az autóban!
Azért ez kicsit elgondolkodtató hogy a lány anyja nem mondja azt, na kislányom ne fagyoskodjatok az autóban, gyertek be a jó meleg szobába...
És belegondolva 4-6 órán keresztül járatni a motort azért hogy meleg legyen a kocsiban... a mai benzinárak mellett...
Persze 6 órát szexelünk, bírom hogy egyeseknek csak eddig ér el az eszük. :)
Nem szexről van szó, hanem simán találkozni szoktunk minden este szinte, néha elmegyünk valahová. De annyi pénzünk nincs hogy minden estét egy beülős helyen töltsünk.
Amúgy már 8 hónapja vagyunk együtt de ez az első közös telünk. Eddig úgy volt megoldva ez a wc téma hogy hazahozott mindig, de most meg ezért reklamáltak szüleim, hogy éjjel ne verjem fel őket meg a szomszédokat ezzel a hazajárkálással.
A szülők meg olyan hozzáállásúak mind a 4en hogy ne zavarkodjunk itt, meg ott. Meg hogy ők nyugodtan akarják tölteni az estéiket, nem egy idegen miatt feszélyezve érezni magukat. Pedig nem vagyunk vadidegenek már bemutattuk egymást a szülőknek.
Amúgy én 20, ő 24 éves.
Pedig 6 órát szeretkezni nagyon jó, csak kocsiban nem az igazi.
Amúgy meg: kiállhatnátok magatokért, különösen egy 24 éves pasi, elég fura, hogy nem tudtok kompromisszumot kötni a szülőkkel. Esetleg nem kell éjfélig ott maradni, de behúzódtok a szobába és mondjuk 9-ig?
Pedig az lenne a megoldás.
Vagy albérlet, ha mindketten ennyit melóztok, nem működne?
Az a baj, hogy ez biztos, hogy egy idő után tarthatatlan lesz.
A szülők nem minden esetben képesek arra, hogy megegyezzenek a gyerekükkel és a párjukkal.
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, én 21 éves vagyok a párom 25. Mindketten a szülőkkel élünk, mert én még tanulok, ő pedig próbál spórolni, hogy össze tudjunk költözni ősszel. Ráadásul nem is egy megyében élünk így még rosszabb a helyzetünk.
Heti 1 alkalommal szombatonként tudunk találkozni, du 1-től este 9-ig vagyunk együtt. A szüleim az elejétől kezdve utálják a páromat, mert véleményük szerint nem illünk össze. Ezt arra alapozzák, hogy havonta csak 130 000 forintot keres és nem egy ilyen férfit képzeltek el mellém aki csak ennyit keres.
Mivel ez egy nagy tüske a szemükben, idővel egyre több veszekedés volt amikor eljött hozzánk, mindenfélét kitaláltak a páromról csak, hogy legyen ok a veszekedésre, gúnyolták, szidták. Egy ideig bírtuk is, de aztán 1 évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy mostmár elég ebből.
Azóta minden szombatot több mint 1 éve az utcán és az autóban töltünk. Hozzájuk csak 2-3 havonta megyünk el, mert ez dupla utat jelent. Eljön értem, utána elmegyünk hozzájuk, x időt ott töltünk, este vissza hoz, majd megint hazamegy. Ez sajnos minden hétvégén hosszútávon így nem működik, mert időben és anyagilag is sok.
Most vagy alkalmazkodok az itthoni helyzetekhez vagy elmegyek innen és a saját magam ura leszek. A sulit már nem szeretném abba hagyni és a párom se szeretné ha idő előtt befejezném, úgyhogy még ezt a néhány hónapot így kell kibírnunk az összeköltözésig.
Mi a szabadban oldjuk meg, de még sose voltam felfázva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!